Cytuj:
1.Na czym zrobie najlepszy exp? waste akceptowalne
Banuta, o ile masz dostęp, inaczej Dragon Lordy na Zao. Grimy Drefia (może być spore waste, i łatwo o powrót do temple).
Cytuj:
Do głowy mi przychodzą frosty, hydry, wyrmy. Serpent spawny dam rade z nową amunicją?
Frosty, to raczej waste, przynajmniej ja nie mam szczęscia do nich.
Hydry to gwarantowany profit z samych platynek, hydra headów zwraca się za poty i amunicje.
Wyrmy, często dużo osób na nich siedzi, ale jak już to lepiej bić Lizardy na Parnych Polach.
Serpenty - jeśli zdecydujes się wybrać na Banuta, to właśnie najlepiej bij serpenty, bardzo dobry loot, na drugim piętrze jest ich sporo i własnie na drugim będzie najłatwiej dla Ciebie(dostęp na drugie piętro lub niżej - czwarta misja Wrath of Emperor Quest)
Cytuj:
2.Na czym zrobie najlepszy profit?
Zdecydowanie Lizardy, zwłaszcza z softami.
Cytuj:
3.Co lepsze, assassin stary, czy crystaline arrow + jakiś łuk?
Po update zdecydowanie arrows/bolts, ponieważ AS strasznie szybko znikają ( na twoim poziomie i distance średnio co 3 hity).
Cytuj:
4. Co najlepiej było by klepać we dwóch palków, drugi na takim samym lvl-u?
Może być Banuta, o której wcześniej wspomniałem, dobrym pomysłem jest bicie razem Ghastly Dragów (fire walle oczywiście w użyciu). Najlepsza miejscówka, to Ghastly na północ od Souleaterów (dostęp- druga misja Wrath of Emperor, o ile macie Children of Revolution Quest, by rozpocząć Wratha).
Pozdrawiam, mflca