poproszę wskazówki.
Wersja do druku
poproszę wskazówki.
przed walką haras z e+q combo <pistolet> e+q+w<szybka zmiana na młot> wqe po takim combo typ albo zpierdala albo idzie do ciebei jeszcze raz i w momencie zmiany na działo się wykłada.zapamiętaj że combo e+q na dziale robi potężny dmg i nawet na ganku nietrudno o double killa. Polecam na początku pchnąć linie i iść na enemy reda, na 2 lvlu enemy junglera masz na e+q na mlocie i dziale
pierwsza gra 1/9, jak narazie jestem guwnem dlatego potrzebuję tipów. keep it coming.
E>Q>W czy Q>E>W?
Trudny do ogarnięcie z tymi ciągłymi zmianami?
Na początku miałem z nim problemy, teraz bez problemu wychodze z linii z 3/0 czasem z 6/1, combo zaczynamy na dziale, rzucamy e(brame) przez brame walimy q(kulke) odpalemy e(szybosc ataku) bijemy 3 ataki i zmieniamy na mlot, jak podejdzie to odpalemy e(to takie jakby pole magnetyczne xd) walimy szybko q i potem e
w to jest pole magnetyczne, co do buildu, to składamy go jak każdego ad bruisera na topkę, u mnie r>q>e>w, lecz lepiej wbić z q przejść za przeciwnika i e, żeby nie mógł spierdolić i dokańczamy go. GG easy, niezniszczony na topce, tylko Yorick ma szanse.
Czyli mniej więcej na lane ile możemy to poke w range form, a jeśli ktoś w Ciebie sie wpieprza to hammer stance i full combo?
W w range formie całkiem fajne na phage proc.
dokładnie tak jak napisałes, w miedzyczasie harassujesz przeciwnika z ranged i bijesz lasthutujesz
a moglby ktos jeszcze jakis build podpowiedziec jak skladac na solo topa go zeby za bardzo nie odstawac ?
buty+3 poty>TF>ga>Maomatius>Randuin>BT
Ja wole Jayca inaczej robic. Co prawda tylko ja ten build stosuje ale wg. mnie jest lepszy do grania solo q. Max e, skladasz dorana, phage ( do tego czasu wygrywasz lane bo jestes OP Jayce), nastepnie idziesz pod AD caryy czyli Ie-> PD bo bot jak zwykle feeduje i musisz miec dmg w ranged formie zeby wycarrowac gre.
też nie polecam z takim buildem nie wykorzystujesz polowy potencjamu Jayce bo nie bedziesz mogl uzyc hammera praktyczne wcale a z niego jest najwiekszy dmg
Masz racje, z niego jest najwiekszy dmg i wykorzystujesz to w 100% w early/mid game. W late masz MEGA dmg z W+ IE i grasz jak typowy AD Carry
A team nie ma bruisera i przegrywa pierwszego ogarniętego teamfighta.