Więc, temat jak temat, ale..
Szukam gry MMO najlepiej RPG w której steruje się tylko myszką i klawiaturą. Coś w stylu Rakion'a. Najlepiej Hack'n'Slash, cóż czekam na propozycje :D
Wersja do druku
Więc, temat jak temat, ale..
Szukam gry MMO najlepiej RPG w której steruje się tylko myszką i klawiaturą. Coś w stylu Rakion'a. Najlepiej Hack'n'Slash, cóż czekam na propozycje :D
Gunz, tylko przez Ijji, Vindictus, Perfect World
@down
Jakie błędy? Ja na początku jak ściągnąłem poprzez downloadera też miałem jakiś błąd, ale później ściągnąłem normalnie pełną instalkę i działa elegancko. I grę trzeba pobrać z NexonEU :P
Możesz również zobaczyć grę "Forsaken World", "MuOnline" (xD) oraz możesz zobaczyć grę "Lunia".
Gunz odpada, co do Vinda ściągnąłem ale błędy są, czekam na inne propozycje.
#down
Rozumiem, że to miało być smieszne.. cóż nie wyszło, a kary pewnie nie będzie bo nawet Ci się udało trafić w temat.
Tibia.
Faktycznie mogłeś źle zrozumieć, chociaż kapicon od razu wiedział o co chodzi. Więc nie chce gry w której naciskasz myszką postać tam idzie i na pałę wciskasz 1-9 dla skilli.
Ruszasz się w 1 lub 3 osobie wsad'em bądź strzałkami. Atakujesz myszką, bądź jakieś inne klawisze. Proponuje zobaczyć gry takiej jak Rakion, czy Gunz. Najlepiej jakby to była gra nastawiona na PvP :)
A moze Continent of the ninth?
Wydaje mi sie, ze beta juz sie skonczyla, ale pewnosci nie mam.
/wyglada na to ze tak.
fajne jest to, ze nie wciskasz samo f1, f2, f3 tylko np. tworzysz combo za pomoca kominacji klawiszy.
Zerknąłem na trailery na yt i powiem Ci, że gra zapowiada się miodnie, dzięki. Nadal czekam na inne propozycje.
a znacie gre ktora jest podobna do takiego vindictusa czy c9 tylko ze single player? tez rozwoj postaci ale non target fight jak w devil may cry. fajnie jakby miala niskie wymagania.
polecam drakensang online co prawda steruje sie myszka ale jest gierka tak fajnie zrobiona ze mi sie przyjemnie gra. bez auto targetow skilli itp. pozatym gra po polsku i ma nawet ciekawa fabule.
20 września wyszedł Torchlight 2. Powoli przechodzę z bratem, nawet się wkręciłem.
Torchlight to nie MMO