Od jakiego lvl i skillow mozna na nich skillac? Jakie EQ najlepiej mieć?
jak na razie to:
lvl 100
zaoan helm, mpa, mms, dwarven legi, platinum amulet, draken bootsy.
skille
91/89
Wersja do druku
Od jakiego lvl i skillow mozna na nich skillac? Jakie EQ najlepiej mieć?
jak na razie to:
lvl 100
zaoan helm, mpa, mms, dwarven legi, platinum amulet, draken bootsy.
skille
91/89
Ja się podepnę, jak mam skille 90/75 na palladynie to na czym nim skillować? Bo zakładam, że slimy już na tym skillu odpadają. W grę wchodzi tylko facc.
Do skillowania na monkach najlepiej wziąć jeszcze guardian boots oraz royal draken mail, reszta ekwipunku jest ok. Na tym levelu już spokojnie możesz tam skillować. Jak wyżej zostało wspomniane, weź na siebie 1 monka - lecz żeby nie tracić procentów shieldingu, polecam zsummonować mad sheepa.
Dwarf geomancer (tu też trochę zależy od levela); z monkiem posiadając tak niski shielding może być problem.Cytuj:
farmer93 napisał
Nie bardzo bo geomancer prawie co chwila bije z ziemii nawet po 100 więc to raczej nie zbyt dobry pomysł. Jedynie jeśli chcesz na geo to albo na mc albo jakiś kolega będzie go bloczyl summonem np ds / snake i wtedy geo bije summona a pallek trzepie sobie go na na dystansCytuj:
Bobek napisał
to już są szczegóły, ja podałem tylko potworka :)
@do autora
sam skillowalem przy takim shieldingu, lecz na troche wyzszym lvlu, nie bylo zle. Od siebie polecam Ci pojscie na monki w bibliotece na isle of kings. Są tam dwa poziomy na których są po dwa monki, czyli możesz sobie zmieniać piętra np co godzine, lub po prostu, gdy zauwazysz, ze za mocno bija. Dodatkowo są wieżyczki z pojedynczymi monkami, oraz pokoje w których mozna się zamknac. Warto.
Dziękuję za wszelaką pomoc, temacik do ZAMKNIĘCIA