Mam pytanie czy jeśli posiadam cd-key orginalnego to mogę pobrać windowsa 7 z jakieś oficjalnej strony microsoftu ?
Wersja do druku
Mam pytanie czy jeśli posiadam cd-key orginalnego to mogę pobrać windowsa 7 z jakieś oficjalnej strony microsoftu ?
Nie widziałem nigdy bezpośrednio u nich. Jednak jeśli masz dostęp do jakiegoś programu dystrybucji oprogramowania to ok. Legalne jest też zastosowanie obrazu płyty identycznego z oryginalnym podobno
Stad mozesz pobrac triala, lecz musisz sie zalogowac, potem wklepujesz cd key i dziala.
Rownie dobrze mozesz pobrac pirata z jakiejs strony i aktywowac cd keyem. Efekt bedzie ten sam. (Pamietaj, zeby pobrac odpowiednia wersje windowsa, zeby klucz pasowal).
Pobrałem pirata wypaliłem na płytkę wszystko jest ok.Sprawdziłem UltraISO i bootowanie płyty też jest ok ale w biosie nic się nie dzieje tylko pojawia się ten czarny ekran z tą podłogą "_" i system dolej normalnie startuje żadnej innej informacji.Sprawdziłem w BIOSIE opcje bootowania i mam na pierwszym miejscu by bootowało ze stacji DVD/CD. Wiecie w czy może być problem ?
tak autorun się normalnie włącza
ale jak bym instalował z autorun to chyba dysk się nie sformatuje i będę miał dwa systemy na dysku