Podczas użytkowania, od jakiegoś czasu telefon sam się "dotyka" i włącza różne funkcje, na początku robił to sporadycznie, a teraz zdarza się to coraz częściej, ekran nie jest nigdzie pęknięty, telefon to samsung galaxy ace. Co może być zjebane?;d
Wersja do druku
Podczas użytkowania, od jakiegoś czasu telefon sam się "dotyka" i włącza różne funkcje, na początku robił to sporadycznie, a teraz zdarza się to coraz częściej, ekran nie jest nigdzie pęknięty, telefon to samsung galaxy ace. Co może być zjebane?;d
Cytuj:
Co może być zjebane?;d
Sam sobie odpowiedziałeś...bardzo nieudany model (podobnie jak s mini)... wszyscy moi znajmi którzy go posiadają oddawali już na gwarnację, padały ekrany, głośniki albo mikrofony.Cytuj:
telefon to samsung galaxy ace
Ewentulanie odklej folię poliwęglanową jeżeli takową posiadasz
@down
źle sprecyzowałem - wszyscy moi znajmoi którzy go mieli łącznie sztuk 4.
nie poca ci sie dlonie jak dotykasz ekran?
nie dostala sie gdzies pod ekran woda?
@up
w moim wszystko dziala dobrze???
jeśli mozesz to oddaj na gwaranacje, jesli nie to spróbuj zmienić ROM (system) byc moze problem ustanie
poszukaj na odpowiednim androidowym forum co i jak ;)
Dłonie mi sie raczej nie pocą i woda chyba raczej też się nie dostała, kilka razy złapał mnie z nim deszcz ale zawsze był w suchej kieszeni
Zmienialem, na 3 roznych romach było to samo.
A, no i nie mam do niego gwarancji
No i problem zazwyczaj dotyczy dolnej części ekranu, np włączy sobie sam kontakty, albo pisanie nowej wiadomość ewentualnie menu lub kliknie jakaś ikonkę która jest na dole ;d