Witam, mam 28 palka na aurorze (exp x2) - lvl 28, kasy jakieś 10k, 85 dista - póki co expiłem tylko na scarabach. Jak wbiję dość szybko wysoki lvl? Czytałem różne poradniki dla palka, ale żaden jakoś nie odzwierciedla mojej sytuacji.
Wersja do druku
Witam, mam 28 palka na aurorze (exp x2) - lvl 28, kasy jakieś 10k, 85 dista - póki co expiłem tylko na scarabach. Jak wbiję dość szybko wysoki lvl? Czytałem różne poradniki dla palka, ale żaden jakoś nie odzwierciedla mojej sytuacji.
O ile będą wolne (w co wątpie) to:
Mutated humany
Ghoule/crypty na cemetery quater
Tarantule (task)
Cyclopy na yalahar (Mistrock)
Cyclopy na edron (cyclopolis)
Kopalnie na facc- dwarfy guardy/soldy
Facc tomb (pod mountsterum)
Orc Fortress
tarpit -1, helheim ( quest trzeba zrobić, ale on jest stosunkowo prosty a miejsce ZAJEBISTE dla takiego rpka) , frost gianty, stone golemy farmine z taskiem, tarantule task, mamuty task, krokodyle task
jeszcze coś?
na aurorze ewentualnie w nocy respy w miare wolny, przeciwieństwo aurery, gdzie to w dzień ( tak do 16) prawie w ogóle nie ma ludzi, tylko boty i polacy ;P
a miejscówki chyba wszystkie zostały wymienione dla Ciebie, spróbuj iść na cyclopis, to jest zapomniane miejsce, może znajdziesz tam exp ;P
Musisz znalesc miejscowki wlasnie nie takie popularne i nawet nie takie dobre, bo to oczywiste, ze dobre = znane ;p.
Ja sam wyexpilem mojego maga na aurorze na treasure island. Kupujesz treasure map, shovel i juz masz tam wjazd bez zadnych questow. Niestety gdy wybotowywalem tam juz moj 50lvl to nawet po 3-4osoby mi po respie lataly oO Ale ty palkiem to mozesz schodzic na inne pietra a naprawde jest tam tego bardzo duzo i moze sobie spokojnie nawet kilka osob biegac ;p.
Albo jak juz to szukaj baaaardzo dobrej miejscowki i baaaaardzo duzej z jeszcze wieksza iloscia potworkow, przykladowo - orc fortress, hive, servant tomba, malpy na banucie, mistrock, cyclopolis itp itd
Na aurorze expilem glownie ghostalnd i isle of kings.Na IoK nawet w godzinach szczytu nie widzialem praktycznie nikogo (no moze ludzi ktorzy szli na banshee quest).Bierzesz Stealth ringa,jakies runki na stalkery i smigasz.Po 50 lvlu (z mas sanem) osiagalem tam exp rzedu 190k/h (na staminie).Smialo tam mozna bic nawet do 80 lvlu