Siemka, otóż nurtuje mnie pytanie jak to jest z Recovery Keyem. Jeżeli załóżmy kupuję postać i typek mi daje confirm keya to czy on może zamówić od razu drugiego czy trzeba czekać???
Wersja do druku
Siemka, otóż nurtuje mnie pytanie jak to jest z Recovery Keyem. Jeżeli załóżmy kupuję postać i typek mi daje confirm keya to czy on może zamówić od razu drugiego czy trzeba czekać???
Moze zamowic od razu, zazwyczaj oszust zamawia rec keya po sprzedazy postaci, zapamietuje kiedy zmieniaja sie dane i chwile przed anuluje je i uzywa swojego nowego conf keya.
Czyli co mogę zamówić dwa confirmy, jednego dam osobie która kupi on sobie zmieni recka, a w ostatnim dniu zmiany danych ja użyje drugiego confirma i odzyskam postać?
Tak. dlatego nie warto od razu kupować conf. key'a tylko najpierw zmienić dane na swoje. w ten sposób "mrozisz" postać na miesiąc (chyba, że korzystasz z pacca poprzedniego właściela; albo grasz na faccu). Po tym czasie zamawiasz nowego confa. Aaaaale: nie jest to takie proste. Conf key ma okres ważności 2 miesiące: jeżeli ktoś by był cwany: zamawia confa w ostatnim dniu gdy konto ma jego dane (czyli 29. dzień od kupna) i ma 2 miesiące (!!!) ważności tego keya. Czyli wciąż możesz stracić konto. Niestety...