SIema ludziska. Kina lv10 skile 68/69 na czym mógłbym dobić 75-80 skile. Odpada mad sheep bo spadła mi bron na 75 jak skilowalem (Random pk :/) Eq podstawowe. P set i dwarven shield ;p
Wersja do druku
SIema ludziska. Kina lv10 skile 68/69 na czym mógłbym dobić 75-80 skile. Odpada mad sheep bo spadła mi bron na 75 jak skilowalem (Random pk :/) Eq podstawowe. P set i dwarven shield ;p
offline training i idź expić, nie ma co się pieprzyć ze skillowaniem w stary sposób
No właśnie facc dlatego pytam. Gdy by była kasa to byłby pacc i byłby druid i kina tylko na off training xd. No ale brak ;/. To jak?
no to dwarfy, roty narazie możesz, ale będą szybko padały, najlepiej ogarnąć kumpla, lub na drugim koncie sobie druidem przywołać ( możesz odpalić zwykłego clienta i flashowego naraz). ale jak to odpada to sobie dobij 20 , kup k seta i meduske/innego shielda 31-33 def lub wiecej i trenuj na slimach
Też polecam slimy na tych skillach.
Za mały lvl chyba na slimy.
Wyboć sobie jakiegoś 15~ maga i skilluj na nim. Najlepsza opcja.
Dzięki. Mam kumpla 16 druid i na nim chyba będę skilowal, zobaczy się. A a jeśli żeby skilować na sobie macie jakieś fajne miejscówki? Takie bardzo słabo uczęszczane bo pk mnie trochę denerwuje żeby 60lvl biły 8 :P. Jak chce ktoś podać to na pw :D. Z góry dzięki
Dachy różnych budynków, chociażby zamek króla w Thais...
Spoko, ale i tak nie sądzę że z p setem dam rade :P nie stać mnie. A w veno jest jakieś takie miejsce jak już pytam :P. Dawno nie grałem i nie pamiętam xd.