Orientujecie sie może ile mniej/więcej MB transferu potrzeba miesięcznie do codziennego, częstego przegladania neta/facebooka/youtuba?
zadnego sciagania gier etc, tylko facebook/youtube/przegladarka
100 wystarczy, czy 500?
Wersja do druku
Orientujecie sie może ile mniej/więcej MB transferu potrzeba miesięcznie do codziennego, częstego przegladania neta/facebooka/youtuba?
zadnego sciagania gier etc, tylko facebook/youtube/przegladarka
100 wystarczy, czy 500?
z yt to bardziej 500
ale ceny sie mocno nie roznia, a dodatkowo w tmobilenie wiem czy w reszcie tezmasz tak, ze nawet jak zuzyjesz to i tak masz dalej, tylko z mniejsza predkoscia
Siostrze 2 GB nie wystarczy na www, gg i youtuba.
no to jestem w czarnej dupie, zwazywszy na fakt, ze najwiekszy mozliwy pakiet w orange na karcie to 500mb za 15zl miesiecznie
;d
@dzzej
wziales pod uwage fakt, ze tego neta bede uzywac tylko jak NIE BEDZIE MNIE W DOMU?;d
w domu oczywiscie wifi, a poza domem, na studiach czy gdzies, tylko ten pakiet ;c
A nie, trochę przesadziłem, 2,5gb dostawałem przy doładowywaniach za 50zł, teraz nie wiem ile dostaje, ale pod koniec miesiąca mam mniej więcej tyle samo pozostałych gb...
Orange free mam, może w popie tego nie ma czy coś.
edit:
To chyba to
http://tomasz.topa.pl/bonus-za-dolad...-na-karte.html
Żeby przejść z pop na free starczy darmowy sms na jakiś tam numer.
edit2:
To by chyba oznaczało że zużywam mniej więcej 900mb miesiecznie na telefonie... No chyba że jest jakiś odgórny limit że nie da się mieć więcej niż 18gb.
Bez tuby 500 może wystarczyć. Ja bez obrazków a reszta gdzie przez proxy kompresujące potrafię 100 przekroczyć używając w tramwaju i na wykładach. Albo jak mi się nie chce z łóżka wstać
Jesli bedziesz korzystal z tapatalk do przegladania for + strony internetowe w wersji mobile + aplikacja FB + przegladarka bez obslugi flasha i z jakims adblockiem (jesli chodzi o strony ktore nie maja swoich wersji mobilnych) to 500mb spokojnie wystarczy
Ja mam miesięcznie pakiet 5gb, używam internetu do wszystkiego, YouTube, Google play, kwejki nie kwejki a zawsze jak sprawdzam to mam 4,5-5gb, nawet pod koniec miesiąca, nie wiem jakim cudem