Zamierzam go kupić bo skillset bardzo mi się podoba. Interesuje mnie jak go budować na początek by móc grać agresywnie jako że Rene odpada w late. Budować go tanky czy w jakiś inny sposób?
Wersja do druku
Zamierzam go kupić bo skillset bardzo mi się podoba. Interesuje mnie jak go budować na początek by móc grać agresywnie jako że Rene odpada w late. Budować go tanky czy w jakiś inny sposób?
tabi/merce - 2 dorany - phage, moze hog
dalej roznie, generalnie to hexdrinker, mallet, gangel, randuin, pozniej maw, jak idzie latwo to szybko zlozyc bt
aha, polecam tez full bt rene, nawet lepszy niz riven imo, strong combo z 4 nastackowanymi bt xD
bron borze przed sunfire
osobiscie nigdy nie gralem ale z obserwacji dobre itemy na niego: brutalizer, 2 dorany, hexdrinker/maw, lw, bt. mozna tez chyba inwestowac w cdr ale nie wiem jak to dziala, ogolnie mam nadzieje, ze nie napisalem nic zlego ;d
buty > bt > ga, polecam.
@up
Epicki i długi build dałeś rofl.
Ja polecam to co matizioom, budowałem go podobnie i fajnie się grało ale to na kumpla koncie, na swoim go nie mainuje więc super pro elo buildu nie powiem.
ad caster build tylko
albo jestes useless
buty zaleznie, zazwyczaj tabi
brutalizer bt ga core
dobre itemy: black cleaver (TAK), phage, hexdrinker, randuin omen (ale hoga nie skladamy bo wtedy sie jest gownem na linii)
mega fun to play i do tego slodki :3
Buty - 2 dorany - bt - ga - lw (koniec gry) - mallet/randuin/fon/maw
Maxujesz q/w zaleznie od sytuacji na linii. Koło 6 lvla ściągasz enemy 3/4 hp na combo.
tbc dobre przy stompowaniu na krokodylu, normalnie rush bt, ga, lw, jedynie viale tanky itemy w midgame to phage i dorany (shieldy czy bladey, zależy od gry)
polecam składać go mniej więcej jak riven - ad, ad, ad, ga, ad, ad, ad, armpen, ad, ad, ad, mallet
powazny argument xDD ale musze sie zgodzic
ghostblade sam w sobie nie jest zly na renka, bo daje mu troche mocy podczas jego okropnie dlugich cooldownow upgraduje to i tak na last item, przed, lub po hexdrinkerze malmortius jest cholernie overpriced
ze wzgledu na jego armor shred z e skilla preferuje jednak flat armpen z run i armor reduction z tbc niz lw na niego (% arm pen to nie to samo co % armor reduction przypominam)
spirit visage jest bardzo dobry, bodajze wickd go budowal czesto
BRUTALIZER TYLKO OPTIONAL ITEM BO RENEKTRON MA JUZ WBUDOWANE W E PENETREJSZYN I RUNY POD PENETREJSZYN POWINNO SIE BRAC I STARCZY, ALE OGOLNIe powinniscie go skladac pod pure ad ziomy aby stompowac linie. mozecie tez malleta kupic pod koniec bo hp wam zabraknie :d guardian angel tez dobry bo tanky i renektronem uciekac fajnie mozna bo nawet jak sie skampia na ciebie przy dedzie to ty przez nich przelecisz i jeszcze raz dasha i nara xD
ogolnie pure ad aby early wygrac bo late to ciota i khuj
@up
sprite visege to jak przeciwnik jest ap i cie harasuje khuj :d ale jak mash przeyebane z jakims casterem to wolalbym force of nature kupic i malleta jakiegos :ddd xD albo warmoga lol xD ale nie bedziesz mial przeyebane (raczej)
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Na pewno spróbuje pograć na kilka sposobów żeby znaleźć to co mi odpowiada.