Witam
Co kontruje teemo na topie? Bo jak na razie pare rankedow zagralem i z niczym nie mialem problemow
Skladam: buty>2-3 dorany>zerki>phage>mallet>wits end>ionic spark>sytuacyjnie, jak ciezko to arm/resisty, jak easy to bt i bc. Cos zmienic?
Wersja do druku
Witam
Co kontruje teemo na topie? Bo jak na razie pare rankedow zagralem i z niczym nie mialem problemow
Skladam: buty>2-3 dorany>zerki>phage>mallet>wits end>ionic spark>sytuacyjnie, jak ciezko to arm/resisty, jak easy to bt i bc. Cos zmienic?
kontruje go mid/late game, oracle, mozg w enemy teamie i moze jayce
Yorick,pantheon,rumble ,vlad
kennen
polecam ta stronke http://championselect.net
GP dobrze kontruje Teemo. Pomarańczki usuwają Blinda + nakurwiasz z Q więcej niż jego.
Cho nie ma życia z chomikiem. Co prawda jestem początkującym graczem, ale zdążyłem się już o tym przekonać. O ile tam gdzieś na tych pierwszych lvlach ludziom wszystko jedno jak i czym grają, o tyle po 30 większość Teemosów ogarnia na tyle, żeby Cho' Gatha zniszczyć. Z resztą, to nie tylko moja opinia - w prawie każdym guidzie chomik jest wymieniany jako ciężka kontra na Cho.
Cho z teemo robi kupe i to bez większego wysiłku.
Cho może obijać teemo z W przy czym zahaczając o miniony leczyć się, a jak trafi w teemo z Q, to pół hp w dupe teemo, następne takie posunięcie i szczur śpi.
Wchodzi to W (to co przy next AA darius ma większy dmg) dariusa na przy blindzie?
Edit:
To nie wiem jak timonowi darius miał by urwać hp =/