-
2 klienty lola
Mam takie pytanko, czy dało by rade mieć obydwa klienty lola na kompie? Np EU west i EU east. Tak żeby przy wchodzeniu nic się nie ściągało jak przy zmianie itp. Mam taki problem że mam neta na limity a gram na weście a kilku kumpli z klasy gra na eascie i chcialbym z nimi czasem pograć jednak z limitami ciągłe zmiany (z tego co pamietam to chyba ok 100mb) to może być lipa. A po północy ściągam bez limitów więc ściągnąłbym sobie obydwa klienty i wchodziłbym kiedy bym chciał. Może ktoś wytłumaczyć jak to zrobić jeżeli się da?
-
Ja jak zmieniam West na Easy to mi się nic nie ściąga, sprawdzałeś?
-
Ostatnim razem grałem rok temu i chyba wtedy coś się chyba sciągało jak zmieniałem.. Teraz nie wiem bo za 2h odbieram kompa z naprawy i dopiero jutro będę mógł sprawdzić, ale jak tak to było by dobrze.
-
zobacz czy masz ustawione te same jezyki, jesli nie to zmien na taki sam jaki masz na wescie
-
Jest jeszcze jeden, aczkolwiek dość kiepski, sposób: dwa osobne foldery z dwoma klientami + dwa skróty wskazujące na różny element docelowy.
Przykład:
euw
C:\lolgameclient1 i element docelowy dla pierwszego lanucher'a: C:\lolgameclient1\League of Legends\lol.launcher.exe
eune
C:\lolgameclient2 i element docelowy dla drugiego lanucher'a: C:\lolgameclient2\League of Legends\lol.launcher.exe
Rzuciłem taki sposób, bo nie wiem jakie paczki są pobierane przy zmianie regionu. ;d
-
Obydwa lole po angielsku i nie ma najmniejszego problemu.