-
145 MS souleary
Cześć! Dostałem właśnie 145 msa, 76 mlvl z itemami i chciałbym nim polecieć na souleatery, niestety nie potrafię kompletnie grać magiem, wiem tylko, żeby biegać tam z gfb. Ile wziąć gfb a ile potów? Healing i looting pewnie ustawie na bocie. Jak tam się biega żeby było najlepiej? Ma ktoś może jakiś recording jak tam expi?
-
Dobór ilości GFB i manasów to czysto indywidualna kwestia. Jeżeli 'kompletnie nie ogarniasz gry', to lepiej weź z 3 razy więcej GFB niż manasów, zależy ile masz capa. Biegasz po wszystkich piętrach +1 i więcej, gdziekolwiek się tylko da.
-
Ja na 140 na 600-700 gfb zużywałem od 100 do 200 smp, non stop w softach i na foodzie
-
Takim magiem nie masz sie czego tam obawiac, spokojnie sobie wybij respa a refilla robisz dwa pietra pod soulearami, wiec supple to ZADEN problem tam. Tak jak to poweidzial Bobek - to jest naprawde inwidualna sprawa, nie chodzi o ogar ale poprostu ile bijesz z czarow a ile z gfb. Idz na jednego hunta, potem na drugiego i juz bedziesz wiedzial co i jak w souleaterach :)
-
uważaj na combo miej ue pod reką gdy 4/5
-
Ok dzięki :) Jutro pójdę na soule zobaczymy co i jak :D
W razie kolejnych pytań otworzę temat. Jak mnie nie będzie, to załóż nowy.