Cześć. Mam pytanie. Otóż pojawiło się teraz strasznie dużo graczy grających Garenem. Zwykle był on rzadko pickowany, może z wyjątkiem wtedy, gdy był w rotacji. Co się zmieniło, że jest teraz tak chętnie wybierany?
Wersja do druku
Cześć. Mam pytanie. Otóż pojawiło się teraz strasznie dużo graczy grających Garenem. Zwykle był on rzadko pickowany, może z wyjątkiem wtedy, gdy był w rotacji. Co się zmieniło, że jest teraz tak chętnie wybierany?
Ja go tam nie widzę, ale skoro Ty go widzisz to zapewne sprawka tego, że w ostatnim tygodniu jego cena spadła z 1350 do 450 ip
Dobry top. Bardzo dobry np. na Jaxa.
Grasz normale czy ranki?
Bo ja na elo ~1800 ostatni raz z garenem grałem ponad tydzień temu.
I normale i ranki gram. Być może to spadek z ceny, ale za duzo razy go widzę, że aż chciałem zapytać.
Garen strasznie dobry omper. Robisz na topa przeciwko jaxowi merce, ognistą pelerynkę i latarnik może Ci polerować miecz.
Garen został trochę pozmieniany w patchu z 16 sierpnia:
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/V1.0.0.145
To główny powód dla którego teraz niektórzy go pickują. Chcą popróbować.
Ogólnie Garena można opisać w ten sposób: świetny w laning phase, strasznie słaby w late. Właśnie dlatego się go nie pickuje.
Garen es numero dos on nie jest slaby w late xD IE robisz i DEMEJDZ masz ziom
mam beke z ludzi , dla ktorych glownym powodem nie pickowania postaci jest slaby late... to nic ,ze 90% gier trwa 35 min max.
btw. garen nie ma slabego late. jak jeszcze zniszczyles w laning phase to wygrywasz sam gre.
a jak go budowac? bo na mobafire nie ma zadneo ogarnietego builda a ja nie wiem czy dobrze go skladam. i tylko na topa nim chodzic?