-
Mad sheep skilling
Witam.
Mam 25 knighta ze skilami 64/63.
Jaką broń muszę kupić by móc skilować na mad sheepie, w sensie bić ją po 1, żeby nie zabić. Nie mówcie ze najlepiej Msa, bo na to mnie nie stać. Mam paredziesiąt k. Czy jest jeszcze opcja skilowania na tej owcy czy za późno o tym pomyślałem?
-
Msa - rozumiem magic sworda.
Justice seeker spokojnie starczy, jego cena nie powinna przekraczać tych paredziesięciu k. Jesli za drogo to nightmare blade. (z mystic bladem powinienes bic juz wiecej niz po 1, 30 knightem z heroic axem ubijalem sheepa)
Trenowac na mad sheepie nigdy nie jest za późno, nie czekasz aż slim dojdzie/zmieni się powtór itd, wieć progress 24/7, tylko jest to troche drogi interes ; p
-
Jak to nie jest za późno? W końcu na którymś levlu za dużo będę bił, i owca nie wytrzyma, czy nie?
-
O to chodzi, ale przeciez na tym 25lvlu mozesz sie zatrzymac i skillowac do upadlego, mowiac ze na trening na owcy nigdy nie jest za pozno, mialem na mysli ze nie bedziesz wbijac lvli, tylko ciagle skillowac ; p
-
Sprawdzę Nightmare Blada i dam znać. Dzięki Purek
#down
Wiem, gdybym miał 10 level nie zakładał bym tematu. Mam 25 więc pytam.
-
powinno się zaczynać na 10lvlu z wysoko lvlową bronią, bo wtedy nigdy jej nie zabijesz
-
Niestety na nightmare bladzie zabijam owcę...
-
Wszystkim już zabijesz. max do 12 czy tam 15 lvl da radę skilac w ten sposób
-
Wlasnie na cos wpadlem : o!
A nie, ze 50lvli mniej trzeba miec?
Z tego co pamietam to kazda bron traci 2% mocy z kazdym lvlem mniej, wiec justice seeker bylby chyba akurat.
Jesli sie myle poprawcie mnie ; p
-
Level 25 to za wysoki, niezależnie jaką broń byś założył.