-
80 ED Exp/taski
Witam,
80ed, 60 m lvl. Do tej pory klepałem z ava na Ramoa, 300 ava, 150 manasow i wychodzilem na minus, czasem 5k, czasem wiecej, wczesniej parne pola, tomby, ale tam jest tyle ludzi, ze ciezko cos poexpic, nawet tak na spokojnie.
Co bic z waste, a co bez waste?
Do tego taski- jakie, zeby byly jak najbardziej oplacalne?
I do tego male pytanko odnosnie huntow z ek, gdzie moge sie z takim wybrac, zeby ladnie poprofitować, no i zeby cos expa wpadlo. EK- który lvl, zeby dobrze z nim poexpic?
Dodam, ze to swiat Aurora, exp x2 i duzo ludzi.
-
Z waste spróbuj zao (jak nie parne pola, to te expowisko w podziemiach przed górami, ava/sd robiłem 300k na 1x serwie, a czasem byl i profit), frosty, DL, powoli soule.
Na 80+ taski to na twoim lvlu robiłem tylko GS, lizardy(bez bicia bossów, bo nie miałem dojścia xD) i stampory, jak masz EK konkretnego to z nim hsp bij.
Bez waste expiłem na water elementalach, necro task pod wyspą bonebastów, wyrmy na drefii.
Jak masz dobrego EK to spróbować możecie hsp, ale by z tobą share mieć może miec max 120lvl, więc za wielu nie nalurujecie, ale spróbować możecie, 100ed chodziłem z 140ek i waste się zdarzało raz na 10 huntów, a czasem profit był i 30k jak sb/hammer leciał ; p
Nie wiem jak jest u was na aurorze, bo gram na neranie, ale jak ja spędziłem 80-100lvl to ci opisałem ; d
btw: strasznie duzo manasow ci idzie jak na tyle ava na tej ramoa. na neranie kosci sporo warte, wiec profit z tego byl, u was pewnie licho z cenami ; [
-
Na ramoa z ava juz zwastowalem zbyt duzo siana, exp z premm stamina mialem 640k/h, ale waste niemiłosierne.
Teraz trzeba troche zarobic, chcialem wlasnie posiohac, ale hellki na yala za oblegane niemiłosiernie.