Witam, jestem 38 Royal Paladynem.
Aktualnie expie na Dark Magicianach na dzielnicy magicznej w yalahar.
Jest może jakiś lepszy tj. szybszy exp jak dla mnie? Może mi coś poradzicie?
Moje skille to 80/68 i 11mlvl
Wersja do druku
Witam, jestem 38 Royal Paladynem.
Aktualnie expie na Dark Magicianach na dzielnicy magicznej w yalahar.
Jest może jakiś lepszy tj. szybszy exp jak dla mnie? Może mi coś poradzicie?
Moje skille to 80/68 i 11mlvl
Jest to optymalny lvl, zeby zaczac bic smoki np. w yalahar, darashii, czy w edron. Pomału, po jednym, ale level bedzie szedl naprawde szybko. Poza tym mozesz bic zombie lub po prostu robic taski. Przemecz sie do 50, potem bedzie wiecej opcji, porodzenia
Mutated humany, zombie lub tomby, od 50 bym poszedł pod arene na mutated raty, tigery itp
Ja pomiędzy 40 a 50 cisnąłem na zombiakach w yalahar, dobry exp i zazwyczaj profit, skill podobny do Twojego miałem więc pewnie dasz radę :)
stone tomb za tp- najlepsza opcja z tombów dla palka/knighta, uwazaj, w jednym miejscu 4 vampy, jednak jezeli ogarniesz sobie resp to juz na luzie tam mozesz biegac
piraci- yalahar i nargor z taskiem, oczywiscie uwazaj bo jak złapie cie 3-4 to moze być ponuro
powodzenia
Tarpit tomb -3 , z blessed wooden stakem masz świetny exp i do tego zarabiasz. Polecam jednak od 40+ , z exori sanem (szybciej ubijesz jak wyskoczy kilka potworków no i przydaje się bo w tombie są ze dwa stalkery).
Piraci z taskiem, dragony yalahar, dragony darashia (bramka 40+), necro yalahar (weź już task... szybko go nie zrobisz, ale już trochę bedziesz miał zawsze ;p), vampire hell + necro na drefii.
Tyle ze necro task od 60 lvluCytuj:
necro yalahar (weź już task... szybko go nie zrobisz, ale już trochę bedziesz miał zawsze ;p),
Żeby nie zakładać nowego tematu, mam wbiłem 48 lvl i aktualnie siedzę na mutated tigerach w yalahar pod areną.
Macie jakieś lepsze propozycje żeby był większy exp? . Mogę liczyć na pomoc 48 blokera knighta.
dragi gdziekolwiek, culty na yalahar, necro na yalahar, będziesz miał profit i dobry exp, jeżeli nie lata tam u ciebie dużo ludzi
Tam właśnie same boty... Mi nie chodzi już nawet o profit tylko o szybki exp bo muszę dość szybko 80 wbić.
Powiem ci tylko, że ja expiłem na tym lvlu na:
- bog raidery, mutated tigery na alchemist w yala
- pod zombiakami na -1 banshee, braindeath, mutated baty w cemetery
- na svar crystal spidery, wyverny, ice golemy