-
3v3 - porady i taktyki
Ktoś tutaj bardzo ładnie i przejrzyście objaśnił kiedyś jak najlepiej grać trójki. Pamiętam, że polecał mocnego pushera AP na bota i ad carry + tank top dla lepszej kontroli dragona. Było tam jeszcze trochę porad, ale nie pamiętam już czego dotyczyły. Jakby ktoś znalazł ten post albo sam był doświadczonym wymiataczem na 3v3 to piszcie.
Wyszukiwarka tu jest kiepska IMO powinno się tutaj spinać wszystkie mądre posty w jednym miejscu, bo potem ciężko odnaleźć.
-
najlepszy team na 3 vs 3 zyra bot nunu+vayne top
-
Teraz jestem na smartfonie ale pamietam że postacie z dashem sa strong i szybkim clear timem w jungli. Do tego mobilny ad z nunu, gdy wybierzemy ta taktykę. Co do junglowania to nie mam pojęcia, przydałby sie poradnik na jungle 3v3, z wymienionymi bufami i timer
em. Pozdro
-
-
Mi najlepiej gra się mundo na 3vs3 :P Do 3-4 lvla siedze na lini a potem idę do jungli, większość gier tak wygrywam a na rankedach 3vs3 narazie 5:0 :P
-
może tak odkopie, ale jakie setupy polecacie na 3v3? z tego co widzialem postacie z dashem typu lee, jax itp/ i do tego jakie summonery są good? z tego co grałem, to typki pickuja nunu/jax/lee albo coś innego w ten desen ( zawsze nunu) i exh/ignite na każdym champie. baardzo cięzko wygrac w ogole fighta 3vs3 early, nie mówiac już o lane gdzie nunu snowballuje all day. czy w ogole jakiś ap typu grag/zyra/morg/rumble dadza rade vs 3 bruiser . co do ad carry + support vs 2 bruiserów to dla mnie nie dziala.. :( pozdro i licze na jakies fajne setupy, posprawdzamy z kolegami
@edit
ktoś tam dawal jakies fajne setupy, prawie wszystkie wyprobowane i jakos nie ownią w naszych rekach
-
Ja zawsze 3vs3 grałem agresywnymi postaciami, ostatni mam rozegrany Poppy(bo łatwo o stun z E), Shaco na jungli i mordek na topie. Generalnie Mordekaiser imo must be, najszybciej się nafarmi i potem niszczy wszystko i wszystkich. Postacie typu Jax, Akali, Renekton też dobre. Generalnie coś z bdb mid gamem, bo szybciej gre kończysz na TT, to zanim wyfarmisz taką Irelie to już dawno w dupe dostaniecie.
-
3v3 to imo wysmienita mapa dla rengara.