Hej, dziś wbiłem 80 level swoim Ekiem :).
Które z potworów z tasków z przedziału 80-129 opłaca się najtem bić i od jakiego levela/skilli? Połowy tych potworów na oczy nie widziałem.
Wersja do druku
Hej, dziś wbiłem 80 level swoim Ekiem :).
Które z potworów z tasków z przedziału 80-129 opłaca się najtem bić i od jakiego levela/skilli? Połowy tych potworów na oczy nie widziałem.
Weź task na mutated baty + gsy i na yalahar bij gsy. Na 3 taski z gsami skończysz 1.5 mutated batów. Reszty się raczej nie opłaca na twoim lvlu.na 110+ możesz klepać mary, ale to jest loteria czy będziesz mieć profit czy waste, w dodatku musisz zrobić ice islands quest żeby mieć dostęp do bossa.
Ja gsy biłem od 103 na skillach 80+ z najlepszym możliwym eq od defa, tylko rób sobie lootbag z plate armorów i steel helmetów bo inaczej może się czasem nie zwrócić.
gsy na forbidden ogarniesz od 90 levela ze skillami 80+ i avengerem (ja tam wolałem je bic z avengera - szybciej padały niż sov + mms), nie przypominam sobie żebym miał waste, na prawie 30k supli (500 mp + kilka ghp) raz nawet 7 silków wyniosłem
również polecam gs na forbidden
http://torg.pl/showthread.php?405814...=1#post5798335
tutaj masz lootpic na 700 mf ;), ogólnie raczej zawsze był profit przy chujowym skillu 81 i avenger ;p
najty też możesz robić, ale jedynie jeśli chcesz pkt, bo prawie zawsze waste
do tego mutated baty
polecam również brimstone bugi, profit zawsze ;p
jak wyzej, 3 taski gsow na forbidden, pozniej klepiesz bringstome bugi w jaskinii kolo children of revulotion (jezeli jestes hardcorem to na polanie wraz z mutated batami), pozniej robilbym nightmare'y z druidem ewentualnie
ja 107 najtem z 90/84 robie profity na najtach czesto schodząc na grimy, exoir hur/ico jak pojedynczo jak dwa exori min,exori i koncz granem. Jak jestes sam to dobrze sobie je trzeba ustawiac i najlepiej konczyc combo exori min+miecz. Ogolnie poexpic musisz i ogarniesz. Brimstone bugi fajne ale taska wbrew pozorom dłuuuugo się robi a z bossa tylko sulph, gsy najlepsze jak grasz na pvp to silki w normalnej cenie to zawsze profit bo np na aurorze 1,5k, jezeli expisz na 500mp to sam lootbag ci spłaci manasy (ja tak miałem) wrazie pytań pisz.
aa i exp/h
nighty - 250k/h~ (tutaj jak ogarniesz dobrze)
brimstony - 200k/h~ (zaleznie jak ogarniasz na poczatku tyle nie bedziesz miał raczej)
gsy - 180k/h+
no to chyba z taskami tyle