Siema, mam 63 RP i nie wiem gdzie expić (kryzys), dragi zajęte cały czas ;/ Expie teraz na mistrock ale niestety to nudne.. Skille 88/72 z pall arm. Eq: pall arm, p ammy, zaoan legs, bohy/softy, mms, demon helmet. Oczywiście pacc.
Wersja do druku
Siema, mam 63 RP i nie wiem gdzie expić (kryzys), dragi zajęte cały czas ;/ Expie teraz na mistrock ale niestety to nudne.. Skille 88/72 z pall arm. Eq: pall arm, p ammy, zaoan legs, bohy/softy, mms, demon helmet. Oczywiście pacc.
Okolnir poziom 0 masz tam 9-10 frost hatchlingow i 1 Dragon Frost
Bonebast island z taskiem na bonebasty (ale wymaga dostepu choc na ta wyspe).Fajnie sie bije z mas sana i można zdzierac hardened bone.Jest tam też 1 giant spider wiec moze i silk spadnie.Mialem tam ostatnio 190k/h tyle ze 78 druidem z avalanchy
Zombie cemetery -1 i powierzchnia
Culty yalahar,
Bog raidery edron/yalahar,
Necro/hero yalahar chociaż domniemam, że przeludnione,
Helheim o ile masz dostęp lub masz ochotę zrobić,
Vengoth drzewka + dsy itp,
Djiny.
Btw takich tematów było wiele możesz poszukać. Czasy się zmieniają expów coraz więcej wystarczy się rozejrzeć :)
Miejsc jest naprawdę wiele :)
Ciezko stwierdzic.Najlepiej by bylo tego duzego Frosta z CH + onyxy a te male z rs/es
Zombie sa na cemetery quater na yalahar tam obok nightmare (zobacz na wiki) masz tam tez 1 necro,Nightstalkery i licha (nizej sa braindeathy,gs itp)
Hellheim to tez dobra opcja jak pisal kolega wyzej (bo i pewnie nieoblegane no chyba ze grasz na Aurorze lub Aurerze)
taski cs+ice golem + wyverny