-
Laptop - opinie
Byłem przejazdem w Polsce i potrzebowalem pilnie laptopa.
Kupiłem tego:
http://www.vobis.pl/notebook-samsung...-2-113901.html
Juz widzę, że troche przepłaciłem bo dałem 2699, zaraz sie pewnie dowiem, ze moja karta graficzna to badziew bo nic o niej nie moge znaleźć.
Jakie wasze opinie?
-
No slaba grafika. I cena z kosmosu ;d
-
Nie wiem po co ci opinia skoro większość suchej nitki nie pozostawi na tej ofercie. Vobis to coś jak komputronik = wszystko drogie.
-
Nie kupowałem w VOBIS.
jak ta karta ma sie do zintegrowanych? np. intel hd 3000
Generlanie zależalo mi na matowej matrycy
-
No lepsza jest niz te zintegrowane intelowskie.
-
To chociaż tyle.. grać i tak nie bede, a do PS powinno wystarczyć.
Dzięki za odpowiedzi.
-
No tak. Wiadomo, ktos kto nie gra w gry nie bedzie kupowal super mocnej maszyny. Ale ta cena jest poprostu smieszna ;d Ponad rok temu taniej kupilem duzo lepszy sprzet (rowniez z oryginalnym systemem) ;d
-
620 to może nie potwór, coś jakby integra z tej serii tylko że osobno, ale nowa jest więc nie ma co narzekać. A nawet jakbyś grał. Większość dobrych gier chodziła w miarę płynnie na 2mx400 więc jest ok
-
pracuję w saturnie na lapkach i ten model sprzedaje się najlepiej w całym sklepie, a jest za 2399 także wybór nienajgorszy tylko z deka przepłaciłeś
-
Sprawdziłem i jednak zapłaciłęm 2599 a nie 2699, więc boli troche mniej. Dzięki za podniesienie na duchu, bo lekka załamka była. Zmyliła mnie ta seria karty graficznej. Dzieki raz jeszcze.