No siema, przepisałem sie z technikum do lo, bo tam chujowe towarzystwo itd. i mam napisac
jakieś pismo do dyrektorki, że jeżeli bede miał jakąś 1 na półrocze to zabieram papiery. Jak
takie pisemko powinno wyglądać? Zupełnie nie mam pomysłu.. -.-
Wersja do druku
No siema, przepisałem sie z technikum do lo, bo tam chujowe towarzystwo itd. i mam napisac
jakieś pismo do dyrektorki, że jeżeli bede miał jakąś 1 na półrocze to zabieram papiery. Jak
takie pisemko powinno wyglądać? Zupełnie nie mam pomysłu.. -.-
Ale czy wolno coś takiego zrobić szkole to mi się nie wydaje.Cytuj:
<blok adresowy>
<blok adresowy z prawej strony kartki>
<akapit> Ja, Aquzlies z torga, przepisany do szkoły licealnej nr 666 w Łodzi klasy Omega, do klasy o profilu biologiczno-historycznym, z technikum robót drogowych nr 333 w Koninie, zgadzam się, aby w wypadku otrzymania przeze mnie oceny niedostatecznej na semestr z któregoś z przedmiotów wydalono mnie ze szkoły.
<data, podpis>
za pałe na semestr przeciez nie moga wyrzucic ze szkoly. CO innego jak bys robil dym na kazdej lekcji; a tak w ogole ile masz lat bo chyba do 18 roku zycia musisz sie uczyc gdziekolwiek.
a tak w ogole. Czy juz jestes uczniej tego liceum czy dopiero bedziesz jak zaniesiesz ten kwit? Bo jak juz jestes to mozesz isc do rzecznika praw ucznia z zapytaniem o ten papier; jak to ma wygladac; czy to legalne bo prawdopodobnie nie jest a ze szkoly juz cie nie beda mogli wyrzucic