-
Royal Spear - Bolty
Witam, jestem aktualnie 30 paladynem.
Na solo expie używam Royal Spearów ze względu na to że mogę nosić tarczę ale wybieram się ze znajomymi na dragi i takie pytanie lepiej wziąć tam RS'ki? czy Bolty ?
Znalazłem podobny temat na forum ale był z 2008 roku także może być średnio aktualny =] Pozdro !
-
Royalki, z zwykłymi boltami się nie opłaca expić, dopiero od 55levela power bolty na wspólne hunty na Hydry, Dragon Lordy, solo na Wyrmach
-
-
Bolty sa bardzo tanie i nawet jesli maja taki sam atk jak royalki (pewny nie jestem, dawno ich nie uzywalem) to mają duuuzo wiekszą czestotliwosc DOBRYCH trafien ;). Wiec jesli masz blokera albo nie bedziesz bral potworkow na klate to polecam pojsc raz z boltami zobaczyc jak bedzie, a przypuszczam ze bedzie naprawde fajnie
-
-
Royalki + tarcza CHYBA, ze bijesz potwory, ktore trzymaja dystans 4 kratek (jak elder beho na hellgate) wtedy bolty.
od 50 composite hornbow i onyx arrowsy.
-
Jak masz iść i z kimś expić, tak o for fun, to z boltami lepiej, ale samemu na tym levelu opłacalniej i bezpieczniej z royal spearami (choć ja np. biłem task na minosy moim palkiem w mintwallin z boltów. sam tam biegałem, bo na premii gram, i szło super, ze dwa razy szybciej niż z rs).
-
Jak nie idziesz solo to zawsze bolty/arrows! O wiele większy procent trafień niż Royalki, które co chwile mają missy.