-
59 ek, taski, coś tam
Konnichiwa
Mam 59 ek, 81/76, heroix axe, zao~ arm/legs/helmet, boh, v shield i p ammy, mało zaludnione pvp.
1. Jakie taski mam/mogę zrobić ? Pewnie bedę miał waste... Dlatego proszę opisać mi exp/zarobek tak na oko np. zarobek na minusie/na zero/(mały)plus(?), exp słaby/średni/dobry (i mniej więcej wartość), generalnie chcę nabić kolejne punkty na tym przedziale lvlowym, bo mam 20 z poprzedniego. A może się nie opłaca ?
2. Gdzie mogę konkretnie zarobić trochę(dużo) kasy ?
a) Potrzebuję na dragon clawa : < Ile by mnie kosztował (pvp) ? Wiem, że z 100k+, na markecie jest cały czas oferta 100k(buy) i nikt mu nie sprzedał, ale jak była za 155k to zeszła szybko, więc koło 150k ? .
b) Mutated humany zajęte przez boty niemal non stop, magiciany - sram nimi(mimo, że profit dobry i potiony na następny exp/hunt się mnożą), barbarian duży camp często zabocony, a na małym i średnim resp nie wyrabia w ogóle.
3. Coś innego, da się tu zmienić nick na forum ?
ghjdfhjf
-
1. Do taskow chyba najlepiej bic mutated raty. Powinien byc profit. Hmm, moze jeszcze ice golemy oraz lancer beetles i wailing widows. A jak planujesz robic warriora (bo napisales o dragon clawie) to moze zbieraj hardened bone z bonebeastow na helheim, a task przy okazji leci.
2. Ja takim 60-80 ekiem profitowalem na cultach w yala. Piraty na nargor tez dobra opcja.
a) cena zalezy od swiata, wiec Ci nie powiem.
3. Nie.
-
1. tak jak Vadim napisal, z tymze ja dodam nacisk na mutated raty. A do tego:
- quara scouty - nie wiem, czy to Ci super wypali ale na goromie w podziemiach az sie od tego roi, jezeli fish fin jest u Ciebie cos wart, to warto bys sprobowal ;)
- lancer battles - nawet jest super poradnik na naszym torgowskim forum, o jednym takim cavie z tymi potworkami. Super miejscowka, przez nikogo nie uczeszczana i nie doceniana.
- kiler caimany - nowy respik jak sie idzie przez south czesc farmine, przed orcami posrodku mapki. Zarabisty profit, chociaz nie wiem czy juz na twoim lvlu, ale znajomy 80knajtem juz tam boci i sobie baaaardzo chwali
- mutated tigery - bierzesz je razem z mutated ratami i walisz arene poziomy -1, -2, -3 oraz -4 (jest tam tylko jeden undead gladiator). Masz nie takie zle skile, to bedzie sie w nie wbijal jak w maslo
- wyverny - hmm ostatnio obilo mi sie o uszy, ze jest jakis nowy spawn z nimi. A na knajtow to jest super opcja, bo wbijasz sie w nie jak mag z sdkow :)
2. Jezeli u was addon itemki sa duzo warte, to warto isc w tym kierunku.. Zobacz, co sie teraz ceni i wykorzystaj ten slaby punkt twojego serwera w danej chwili ;). U mnie na przyklad podczas gdy blue poce z djinow są warte po 200gp, gss po 1.5k, noi reszta addon itemow naprawde baaardzo malo to akurat green poce są po 3.5k a red poce jeszcze wiecej:). Warto zacisnac zeby i pobic jeden z trzech barb campow, albo wybierz się na djiny. Jak nie w yalahar, bo tam naprawde ostatnio duzo botow to na ankrahmun. Nawet jesli te poce są malo warte to i tak pocisniesz profit, zobaczysz ;). A pozatym to zombie yalahar albo te na treasure island, procz wielkiego profitu robisz loot baga, ktory rosnie tam tak szybko jak k**** gdy widzisz m***** rios