-
Karta sim nie działa
Hej, piszę z telefonu to będzie krótko
Mam starą kartę SIM (jeszcze era tak tak) i po wielu latach odmówiła posłuszeństwa, wyświetla się, że mogę dzwonić tylko na numery alarmowe
Inna karta działa
Da radę jakoś wymienić kartę na nową? Zależy mi na nie zmienianiu numeru
Tmobile na kartę
Z góry dzięki
-
Idziesz do salonu T mobile i ci wymieniają, nie wiem czy za darmo bo w Orange to kosztuje 20zł, ale masz tą samą taryfę i ten sam numer.
-
dobra, dzięki, napisałem temat nie myśląc, mogłem sam sprawdzić
jeśli ktoś by miał ten sam problem:
Użytkownicy systemu T-Mobile na kartę mają możliwość wymiany karty SIM na nową kartę SIM Toolkit-ową umożliwiającą korzystanie z usługi SIMextra. Również Użytkownicy, których karta uległa zniszczeniu, uszkodzeniu, zablokowaniu lub została skradziona mogą otrzymać nową kartę SIM.
Operator umożliwia Użytkownikom dokonanie wymiany karty SIM bez pobierania opłaty.
Użytkownicy systemu T-Mobile na kartę mogą skorzystać z oferty w salonach, sklepach firmowych oraz w autoryzowanych punktach sprzedaży sieci T-Mobile. Warunkiem wymiany karty SIM jest podanie przez Użytkownika poprawnie numeru telefonu i przypisanego do niego kodu PUK, potwierdzenie zarejestrowanych danych osobowych oraz wykonane przynajmniej jedno połączenie z numeru telefonu, na który ma być dokonana wymiana.
Temat do zamknięcia