-
Nowy Laptop
Siema ,braciak kupuje laptopa za 2200zł.
Podam teraz specyfikacje tego oto laptopa
Karta graficzna AMD Mobility Radeon HD 6370
Procesor Intel Core i5-2450M Taktowanie procesora [MHz] 2500 Pamięć RAM (zainstalowana) 6 GB Typ pamięci RAM DDR3 Urządzenie wskazujące Touchpad Klawiatura Układ QWERTY Dźwięk Karta dźwiękowa zintegrowana, Wbudowany mikrofon, Wbudowane głośniki Dysk twardy HDD 500 GB Napędy DVD-RW Inne Częstotliwość Turbo procesora [MHz]: 3100
Pójdzie na tym Call of Duty modern warfare 3?
dzięki za poradę :D
-
Powinno dzialac. Ale jak na te pieniadze, grafika jest tragiczna. Za ta cene mozna miec i3 + hd7670m.
-
pojdzie. ja mam lapka o troszke gorszych parametrach i chodzi bez problemu
-
Pamiętajmy, że to mobilna karta.
Sąsiad ma mobilną 512-2000 i Crysis chodzi fatalnie na minimalnych, chociaż 4 gb ramu i procesor z seri Quad posiada.
Moim skromnym zdaniem mobilna karta graficzna będzie psuć efekt całości.
-
Jeżeli jesteś zainteresowany to mam na sprzedaż komputer o takiej samej grafice tylko z procesorem i7. Używałem go przez rok. Oczywiście cały czas przeleżał na biurku. Cena oczywiście niższa niż ta, która wydaje twój brat. WIęcej info na PW.
-
Nie wiem czy pomogę ale za 2200 jak piszą wyżej można mieć lepszego lapka, o parametrach:
- ATI Radeon HD7690 1GB DDR5
- 640GB 5400rpm
- Ram 8GB DDR3
- procek AMD™ A6-3430MX 1,7 GHz (2,4 GHz z Turbo Core) 4MB Cache
nie za mocny, nie za słaby...
http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion...581809531.html
może i nie ma specjalnych bajerów jak w nieco wyższej klasie tej serii typu czytnik linii papilarnych, siatkówki oka, wypalania nadruków na płytach ale jest tani i jest gwarancja 24 msc z kurierem i innymi bajerami.
Nie kupuj od razu, zastanów się dobrze, wybierać za takie pieniądze można do woli...
Pozdr!