Czy bbot jest wykrywalny?
Wersja do druku
Czy bbot jest wykrywalny?
Było już wiele teorii i tak jak ktoś już powiedział na tym forum kilkakrotnie - nie ma botów niewykrywalnych.
lepszy ibot na bbocie wyłapiesz chwila moment delete
porównywalny z TA
Ziomek, nikt Ci nie powie co jest wykrywalne a co nie.. ale wystarczy troche popytac i pozbierac fakty do kupy, zeby samemu wywnioskowac, przy jakim bocie masz mniejsze szanse na delete. Skoro tworca BBota umieszcza w nim xreya dostepnego to chyba swiadczy o tym, ze jest idiotą i nie ma pojecia o tworzeniu niewykrywalnego bota i tym jednym argumentem w zyciu bym tego bota nie wzial nawet na 8knighta bo nawet jesli bym sie kiedys 8knightem dorobil kasy to balbym sie, ze dostane na nim bana za "przeszlosc". All clear?
@up, Cóż, więc uważasz, że modyfikacje client-side w pamięci mogą skutkować banem?
Jak wiadomo, po dokładnej penetracji pakietów wychodzących, także podczas raportu (po crashu), nie zostają wysyłane żadne pakiety z checksum md5, crc czy jakiegokolwiek innego gówna sprawdzającego, czy binarka się nie zmieniła. Jeżeli w ten sposób nie idzie żadno info do cipsoftu, to jakby sprawdzili, że pamięć wykonaywalna jest zmieniona?
Twoja teza opiera się na ciemnocie.
System Antybotowy działa tylko po stronie serwera!
Z kolei z moich badań wynika że Antybotowy system polega na wykrywaniu nieprawidłowych pakietów (o niewłaściwej strukturze, albo dacie [np uzyj item na + pozycje 3 piętra nizej)], potwierdzam teze @up że antybot system działa server-side only.
Znam kolesia ze swojego servera który zaczął używać bbota jakiś rok temu, wbił ekiem lvle 1-147 i dalej sobie śmiga.
ja znam kolesia który na TA wbił 200 i gra na nim od 3 lat. Ja dostalem bana po tygodniu. Może nie używał funkcji która akurat była źle napisana?
Boce na TA ok. 10 charów, 0 delete
Kocham te statystyki z dupy wzięte, ja na ta puszczałem razem już z 10 kont, tylko na jednym był ban, najpewniej przez to, że bawiłem się x-rayem.
bober1761990 z tego forum prowadzi skilling service, używa ta, ze wszystkich klientów ANI JEDEN nie dostał (albo przynajmniej nie zgłosił) bana.
Twoje 99% ląduje gdzie?