Witam,gdzie jest najwięcej necro chciałbym wykonać task i potrzebuje dużo necro jak i prestiess. Proszę o pomoc,dziękuje:D
Wersja do druku
Witam,gdzie jest najwięcej necro chciałbym wykonać task i potrzebuje dużo necro jak i prestiess. Proszę o pomoc,dziękuje:D
Yalahar koło hellspawnów oraz na wieżach obok ;D tam jest chyba najwięcej
no I oczywiście drefia, od ciula necro itp. może to być lepsza miejscowka, bo nie wiem jak u ciebie, ale u mnie na servie necro yalahar zajęte jest 24/7 mimo ~100 ludzi online
możesz iść pod BB island, tam masz priesty i necro
w ile tak wykonam tego taska( na oko)?:D
Długo. 30h+ zapewne
Jeżeli masz ochote to możesz nawet w niecały tydzień wykonać, bijąć cały czas na Lich Hellu (profesjami magicznimy najszybciej bo z ava) ale to musiałbyś non stop tam siedzieć ;) + jest szansa na maxille z licha więc profit z taska może być duży.
Ewentualnie darashia przed wyrmami, tam już można w miarę spokojnie bić ek/rp + schodzić na te respy nad grimami i vamp hellem.
Yalahar - w 90% przypadków zajęte, tam jedynie można bota postawić jeśli chcesz żeby spokojnie task leciał no i można każdą profą na spokojnie latać.
a moze lich hell? nie wiem czy jest tam duzo necro i priestess, ale chyba warto spróbować
nie wiem takze na jakim swiecie grasz, ale jezeli to mało zaludniony swiat raczej nie powinno byc tam duzo ludzi
jest to na jednej z forbidden islands (ramoa) popularnie nazywanej BB island - musisz przejsc pod ziemia kawalek zeby sie tam dostać
no i oczywiscie sam quest tez musi byc wykonany
pozdro
Na lich hellu najlepiej sie necro bije.Jest tam tego sporo + kilka priestesow.Sam zrobilem tego taska w 4 dni po kilka h dziennie.I widzialem w tym czasie tylko 2 osoby.Takze polecam