Witam posiadam wyżej wymienioną postać i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę efektywnie expic. Gram na świecie aurora także mam exp x2 i 150k na waste. Nie mam blokera i chciałbym szybko wbić 100 lvl. Dziękuję za wszystkie propozycje.
Wersja do druku
Witam posiadam wyżej wymienioną postać i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę efektywnie expic. Gram na świecie aurora także mam exp x2 i 150k na waste. Nie mam blokera i chciałbym szybko wbić 100 lvl. Dziękuję za wszystkie propozycje.
watery
lizardy zao
wyrmy
dle dara (chociaż tu możesz łatwo na bułe zejść )
Gsy Forbiden
Wyrmy za necromancer quest
Jak sobie coś przypomnę to dopiszę
workery, wyrmy, dle, watery,
insekty- na tym lvlu mysle ze bedzie ok, a i małe waste tam jest (zazwyczaj 60rpkiem za samą kasę i creature itemki, które mozna odrazu sprzedać u kamienia odkupywalem poty i byłem na 0, troche plus) a i moze zleciec jakies epee czy nawet grasschopper legsy wiec polecam miejscówe
troche później (80~ - 100lvl) deeplingi- o tej miejscówie nie wiem wiele, kumple z teamu tam expią i mówią ze jest ok, aczkolwiek jak nie ogarniasz zabaradzo postaci magicznej nie radzę, mozna spaść na bułe, no i lurowanie jest chyba na porządku dziennym
a jezeli expowiska up nie wypalą, moze spróboj souleatery- na tym levelu raczej dałbys radę, wspomniane wyzej wyrmy, zao (lizardy+dle i frosty na skalce) ew. same smoki, w ostatecznosci ostatnie poziomy horestis tomba z avalanche gdzie jak trafisz w dobrą porę mozesz fajnie poexpic i nie tak duzo stracic
to chyba tyle, w razie co moze coś dopiszę
pozdro
editt: przypomnialem sobie o worker golemach, tam tez byłoby ci dobrze zwazając na kase przeznaczoną do waste (nie zawsze na workerach sypie duzo, raz zleci 5 spiked squelcherow a raz 1 might ring x.x)
Bonebeasty Ramoa + Necro/Lich Hell z Avalanche.
Aurora to nietypowy serwer, zwykle miejscowki tam raczej nie wypalają, za to niby takie potoczne gówna są tam calkiem fajne z respawnem przy 1000 osobach.
A wiec procz tego co up wymienili, to:
- Dragi, fire elementale i culty w wulkanie na goromie
- od 80lvla ms soil (nawet jak ktos tam bedzie siedzial, to bedzie to napewno bot i cisniesz gpki/viale na ciała sku****lowi, albo przy tylu osobach to wyrobi resp przy dwoch osobach ;p)
- gdy zrobisz z ekipką wratha to mialbys wtedy duuuuużo pieknych opcji - pomijajac juz te souleatery, ktore są boskie to takze mozesz bic surface caluśki (pizgasz vis hury, runy obszarowe, a i tak waste strasznego nie ma). Jest tam tez taka wieza z lizardami, gdy wychodzisz z tego wiezienia na pierwszej misji wratha. Walisz wszystkie pietra a jak resp nie wyrabia to surface podbijasz dodatkowo.
- Hellspawny pojedynczo na powierzchni, a takze necro i hero tam obok cale respawn
- culty yalahar
- djiny - albo na yalahar, albo na ankrahmun. Ja ostatnio robilem djin questa knajtem i czegos tam szukalem, schodze sobie po schodkach a tam jebitnie duuuuuzy resp djinow oO. Nawet nie mialem pojecia, ze cos takiego jest tam i w sumie wychodzi na to, ze jest tam 5x wiecej djinow niz na yala ;D
worker golemy lurujesz sobie po 3-4, bijesz vis hur, ue i gran vis lux ja wyciagam na 60 msie po 550 k exp/h tylko na waste czesto
Co muszę zrobić żeby expić na souleaterach ?
I co to jest ten soil ?
http://tibia.wikia.com/wiki/Fire_Sphere
Tu są bardzo ogólne informacje. Dostać się tam możesz tak, jak mówi spoiler do questa (oddajesz do maszyny 20 small enchanted ruby, po czym jej używasz). Expowisko rzadko uczęszczane, jak już to bocone, gwarantowany nawet minimalny zarobek.
http://translate.google.pl/#en/pl/surfaceCytuj:
Aureos napisał
ok...
http://tibia.wikia.com/wiki/Mapper?c...21.111-7-1-1-1Cytuj:
Aureos napisał
Bobek, a ty co byś zrobił na moim miejscu, bo ja już się pogubiłem. ;P
ale o co chodzi? Odpowiedź na pytanie z tematu dałem w pierwszym poście. -Bobek
Chodzi mi o to, że tyle tego wszystkiego jest ,że nie wiem co wybrać, dlatego pytam co byś zrobił na moim miejscu.
Pozdrawiam :)
Zamiast od tygodnia pytac, to poprostu idz i sprawdzaj te miejscowki :). Ktoras Ci sie spodoba to siedz, poki Ci sie nie znudzi. Gdzies bedzie mnostwo osob, to olej i idz do nastepnej.