-
Kod za 7 osob
Witam,
Na wstepie powiem ze nie wiem czy to dobry dzial i jezeli zly to prosze o przeniesienie.
Jestem z EUNE, i jesli to cos znaczy to mam lola po polsku.
Chcialbym otrzymac moje RP za zebranie 7 osob ktore wejda w link. Zebralem 9 osob i sciagnalem kod.
I tu pojawia sie problem.
Na filmiku gosciu pokazuje zeby wejsc w Sklep ~~> Kup RP ~~> I powinna byc zakladka Prepaid Cards.
Ja jej nie posiadam jak widac na zdjeciu nizej:
http://imageshack.us/photo/my-images/10/beztytuuob.png/
Wpisywalem kod w zakladke Kody. Nie dziala jest jakis bląd. Ale wpisuje cokolwiek (bzdury typu asfdafasfsa i wyswietla ten sam blad).
Licze ze ktos mial ten sam problem i go rozwiazal a teraz bedzie tak mily ze mi pomoze :).
Z gory dziekuje.
Aha i kochany support lola napisal mi ze to przez to ze wbili mi sie na konto.. wiec wole zapytac osob z torga.. (chyba mi chca wmowic ze mi ukradli zakladke :P)
Pozdrawiam,
Adies.
-
Ktoś rozumie o co chodzi?
-
Zaraz, po kolei. Dałeś komuś swoje konto? Skąd masz ten kod? Daj link do strony.
Z tego co wiem, nie ma prepaidów do LoLa.
-
Sa kody za ktore dostaje sie RP. Musisz poprosic osoby zeby wbily ci na link. Zbierasz 7 osob i wiola masz kod.
Zaraz editne i wrzuce.
@Edit
Sorka cos mi przegladarke scielo i mi 2x posta wyslalo ;(
-
http://freeleaguecodes.com/ref/?id=zi8t7t5x3y.
O to mi chodzi. Nie dawalem nikomu swojego konta. I teraz sie tak zastanawiam czy nie zostalem wychujany.. tzn dowiedzialem sie o tym od kumpla. Strona dosc wiarygodnie wyglada :D
-
mi się wydaje że nie ma czegoś takiego, bo byłoby to zbyt proste do nabijania RP
-
Nie wiem czy Ty specjalnie trollujesz z tą śmieszną stroną czy bez kitu w to wierzysz. Tak zostałeś zrobiony w chuja.
-
Jak można myśleć, że na serio dostaniesz RP? Przecież to zwykły przekręt, nic więcej :S
-
wychujali cie, ludzie tym spamuja na streamach i innych gownach, a nooby sie nabieraja. close
-
I teraz ci powiem dlaczego zostales zrobiony w konia
Po wejsciu na ta Twoja stronke (oczywiscie bez refa), kliknieciu na Claim codes czy get codes, juz nie pamietam, przejsciu do kroku trzeciego i klikniecia na Claim Your Code Now! uzytkownik jest przekierowywany na strone adscendmedia.com/(...) z jakimis pierdolami, za co tworcy tej strony dostaja pieniazki. Ty zadnych darmowych rpkow nie dostajesz, a za Twoja glupote ktos zarabia.
Zamykam :)