Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy na 48 levelu MSem opłaca się brać taski na tarantule...jeśli tak, to gdzie znajduje się największy resp ów potworów? Dodam, iż jest to mój pierwszy pacc, więc jestem zielony w tych sprawach. Pozdrawiam ; )
Wersja do druku
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy na 48 levelu MSem opłaca się brać taski na tarantule...jeśli tak, to gdzie znajduje się największy resp ów potworów? Dodam, iż jest to mój pierwszy pacc, więc jestem zielony w tych sprawach. Pozdrawiam ; )
Taski się opłaca robić ;D Szybko go zrobisz a profit zawsze jest
Dziure z tarantulami masz na port hope od adamsa w prawo i masz także na yalahar ale tam dużo nie ma
Opłacalność jest bardzo dobra. Nie wiem po ile u Ciebie silki chodzą, ale u mnie na Neranie po 8k, więc z jednego The Hide można nawet 20k+ zarobić jak dobrze spadnie. Na Yalahar w zamku respi się około 15 Tarantul. W Port Hope masz aż 3 respy, 2 blisko na wschód od Adamsa i jeden daleko, na północny wschód, tam gdzie jest TP do The Hide. Ale generalnie jest to moim zdaniem najlepszy task do 50 lvla.
No, masz 5 jaskiń z tarantulami w ph , czyszcząc je masz taska bardzo szybko zrobionego , exp nie jest jakiś bardzo zły, a kasa świetna.
Kazdego taska mozesz wykonac teraz tylko trzy razy, wiec jesli masz taką opcję (a niedlugo juz jej nie bedziesz mial) to weś tego taska. Te 300tarantul to jakies 2godzinki expa albo nawet mniej, a nawet jesli to wchodzisz tylko, lurujesz cave i 2x puszczasz gfb, a pomijając profit jaki zrobisz to jeszcze najwazniejsza rzecz - bedziesz mial dodatkowe punkty u Grizzlego :).