Witam!
Można dostać pc'ty w tej cenie w normalnych sklepach czy tylko na allegro? Szukałem w Saturnie, Media Expert i nie znalazłem nic. Czy ktoś widział w sklepach pc'ty za tą cenę?
Wersja do druku
Witam!
Można dostać pc'ty w tej cenie w normalnych sklepach czy tylko na allegro? Szukałem w Saturnie, Media Expert i nie znalazłem nic. Czy ktoś widział w sklepach pc'ty za tą cenę?
Ja widziałem, u mnie w mieście gościu ma coś w stylu pogotowia komputerowego, że przyjeżdża na telefon jak się coś zjebie i naprawia i do tego ma mały warsztat w piwnicy w bloku i tam trzyma też składaki na sprzedaż z używanych części. Jak mi się zjebał komp 4 miechy przed 18stką(po niej miałem kupić wypas maszynę do grania) to kupiłem na te 4 miesiące jakiegoś składaka za 200 od niego, ale miał różne konfigi za różne ceny.
No właśnie w internecie znalazłem jeden sklep gdzie sprzedają takie składaki w dobrych cenach, a czy ktoś widział może komputery w tych cenach w sklepach RTV i AGD? Media Markt itp.?
Nie warto kupować gotowych komputerów, lepiej samemu sobie dobrać i kupić pojedyncze części wtedy za tą samą cenę złożysz o wiele mocniejszy komputer...
Z amd e-240 pewnie się da złożyć poniżej 800. Ale czy to ma sens to nie wiem
tablica/gumtree ci zostaje
Raczej nie kupisz takiego nigdzie typu MM czy rtv.
Co najwyżej koleś w jakimś serwisie może złożyć składaka.
Nic poza tym. To tylko byłby zwykły bubel.
Yhym, okej. Sprawdzę ten sklep w mojej okolicy i jedynie pozostaję mi internet. Mi tak w zasadzie chodzi o to, żeby wziąć coś na raty, a na allegro nie wiem jak to jest z tymi ratami. Ze składaniem nie chcę się pieprzyć bo się nie znam i nie chcę żadnych problemów, które ostatnio mnie ciągle prześladują i zmuszają do kupienia po prostu nowego komputera. Z używkami tym bardziej się nie chce bawić. Sprawdzę to i owo i się zobaczy. Dzięki wszystkim za pomoc :)
Do zamknięcia raczej
Za takie pieniadze to jedynie uzywka. Za nowego przeplacisz sporo. Jakby to byly wieksze pieniadze to nowy jak najbardziej ok. A najlepiej to by bylo skadac, bo moze cos ze starego komputera by sie dobralo. Szukaj gotowych jednostek u siebie w miescie w komisach, itp. oraz w necie od siebie z miasta (allegro, tablica, itp).