Witam!
Gdzie mogę iść 142 EKIEM blokować 103 MSowi tak aby mial w... bardo duzo xp/h
a ja niezbyt wielkie waste a najlepiej na 0 :P
Wersja do druku
Witam!
Gdzie mogę iść 142 EKIEM blokować 103 MSowi tak aby mial w... bardo duzo xp/h
a ja niezbyt wielkie waste a najlepiej na 0 :P
hellspawny
może quary
Według mnie lepszy exp miałby sam niż z ekiem ;D
deeplingi z visa? hellspawny wrażliwe na lud - > więc jedynie ava
bardziej opłaca ci się lać jak mówie deeplingi profit + wrażliwe na energie również ek może brać po 5 soulów i nawalać z gfb
1. Deeplingi
2. Soule
od 130 możesz solo expić na soulach lub na lizard city lurować i bić z gfb/ava
Według mnie taki MS nie zrobi już więcej z knightem na tym levelu, więc owe pytanie nie ma sensu.
thisCytuj:
Black Dragon napisał
#UP UP
każdy może coś źle napisać z tego co ja widzę jak ty zakładasz tematy gdzie pgować 98 sorkiem to jakie ty masz pojęcie gdzie iść expić 103 msem za przeproszeniem?.
103 Sorkiem na soule ? jak 3 maja go na hita ? jaki to ma sens? bedzie 2 lurowal i bil z gfb? nawet jak uciekac bedzie to go dorwie zawsze za plecy 1-2 wiec padnie widziales kiedys exp soulow ?
To ja zapytam Ciebie... czy widziałeś kiedyś exp na lizardach Razachai? Tylko skończony idiota biłby high class lizardy z GFB...Cytuj:
valotos napisał
To nie jest nasza sprawa, jak bardzo gość ogarnia expienie - nigdzie tego nie sprecyzował. Nawet bez hardkoru dobrze idzie tam expić, lurując po 3 soule nie jest wcale tak źle. Niektórzy souleatery biją w ilościach po 5+ już od 90 levela i świetnym tego przykładem są gracze robiący PG na Aurorze.
A tego 'ludu' już nie skomentuję... -facepalm-
jesteś głupi sam z siebie, czy ktoś ci za to płaci?
jak już tak 'dobrze' patrzysz' to byś widział, że temat jest sprzed 2 lat + nie o mnie chodziło, bo ja grałem kiną.
tak samo jakby powiedzieć, że ~200 mag nie może bić 4 demców na raz, bo mogą go wziąć na hita...
się ma mózg i nie gra pierwszy raz to się nie padnie, ale co ja tam wiem nigdy nie miałem tak dużego lvla sorkiem ;<
od 130 możesz solo expić na soulach lub na lizard city lurować i bić z gfb/ava
trudno zauwazyć aluzje
SOULE - GFB
LIZARDY - AVA
trudno wyczytac kolejnosc?
To, co napisałeś, świadczy o tym, że według Ciebie owe runy można stosować wymiennie. Zdanie powinno brzmieć "od 130 możesz solo expić na soulach z gfb lub na lizard city lurować i bić z ava". Zacznij stosować gramatykę (i ortografię zresztą też) poprawnie, a nikt Ci głupich błędów nie będzie wypominał.