Szukam jakiś gier rodzaju Horror żeby można było się bać i zawał serca dostać ;d
Wersja do druku
Szukam jakiś gier rodzaju Horror żeby można było się bać i zawał serca dostać ;d
Zawał serca najłatwiej dostać w grach multi, w których musisz polegać na innych członkach drużyny.
A co do gier z klimatem horrorów, musisz podać co znasz bo tak rzucać tymi najbardziej popularnymi, to mało ci pomoże. Wiadomo, wszystkie Penumbry (horror pełną gębą) i Amnesia, Resident Evile. FEAR ma fajny klimat, tak samo AVP1/2 (nie grałem w 3), ale generalnie horrory to nie są, tylko normalne strzelanki. Tak samo całkiem ok klimat ma Dead Space 1 (2 gorzej), mimo że horrorem to nie jest.
I jak nie chcesz budzić np. domowników to nie graj cicho na głośnikach, tylko sobie weź słuchawki i głośno ustaw. Dźwięk jest cholernie ważny dla efektu. Pewnego razu jak się naprawde wczułem w penumbrę, późno w nocy to takiego schiza złapałem, że zatrzymałem się z przechodzeniem gry na dłuższy czas.Cytuj:
Graj tylko w nocy, przy zgaszonym świetle, a efekt murowany ;d
Slender w nocy. Gra waży mało i jest krótka, ale warto w nią zagrać.
scp-087-b i scp-087
Oczywiście w nocy, przy zgaszonym świetle
amnesia, penumbra, AvP grając człowiekiem, slender. Horrorów na rynku jest pełno, ale takie, które przyprawią o zawał można zliczyć na palcach obu rąk. Pierwszy fear potrafił czasami przestraszyć. Tak samo dead space. W każdym razie zagraj w penumbrę i amnesie. Nie możesz tam walczyć z przeciwnikami, a jedynie uciekać i chować się. W dodatku klimat i fabuła bardzo podkręcają odczucia. Graj tylko w nocy, przy zgaszonym świetle, a efekt murowany ;d
mod do Half-life Cry of fear, slender, slender sanatorium, SCP :d naprawdę straszne gry
Cry of Fear, Penumbra, Amnesia, Ib, Nightmare House 2 (zawal serca gwarantowany, zapewniam), Slender, SCP
Słyszałem, że Siren: Blood Curse jest zajebiście straszne, a tanio stoi to może bym kupił. Jakieś opinie?
Silent hill
rankedy league of legends
a na serio
fear
silient hill jak panowie up ciekawa historia i idzie sie wystraszyc