Panowie mam problem z podłączeniem sie do servera, dziśrano ładnei wszystko chodziło a teraz jest dobrze do okienka z wyborem postaci, lecz później pokazuje informacje, że "czas minoł". CO mam zrobić reinstalacja nie pomogła
Wersja do druku
Panowie mam problem z podłączeniem sie do servera, dziśrano ładnei wszystko chodziło a teraz jest dobrze do okienka z wyborem postaci, lecz później pokazuje informacje, że "czas minoł". CO mam zrobić reinstalacja nie pomogła
restart rutera :D
Chodzić na wszystkie lekcje j. polskiego.
Firewall sprawdź.
Moze wylaczyli kolejne serwery? Po godzinie 11 byl ten sam problem na wszystkich europejskich serwerach.
Duzo osob ma dzis problemy z zalogowaniem jak i z mass kickami. To wina po stronie cip-ek
A już miałem się brać za formata :P
No, cipy mają problemy i nie naprawiają ich tak szybko bo weekend.
Ta sama sytuacja, chciałem sobie chociaż raz rano zagrać ale nie, nie da się.
Już mnie to irytuje, co rusz problemy z serwerami.
Ale jak to się dzieje, że inni mogą grać a ja nie?
http://img580.imageshack.us/img580/2461/problemmbl.jpg
Da się to jakoś rozwiązać wie ktoś?
Czy mam czekać?
Spróbowałem podłączyć internet bezprzewodowy od siostry i okazało się, że tibia działa bez problemu, a na mojej radiówce pokazuje dalej ten błąd
Mam ten sam problem, wczoraj troszke pograłem wieczorem a dzisiaj od rana nie da rady się zalogować , macie może jakies informacje kiedy takie problemy się skończą ?
i to nawet nie jest wina cipsoftu chyba, pakiet chyba gdzieś po drodze się gubi
Mam ten sam problem ; / o 1 w nocy był ten sam problem myślałem że sobie pogram bo wolne expowiska ale lipa ; / nie wie ktoś kiedy to naprawią ??