Siemka. Jestem w PLAY Fresh darmowe rozmowy i sms w play czy cos takiego.. I za kazdego SMS do Play pobiera mi 9 gr.. Musze wlaczyc jakis pakiet czy cos zeby dzialaly SMS za darmo?
Wersja do druku
Siemka. Jestem w PLAY Fresh darmowe rozmowy i sms w play czy cos takiego.. I za kazdego SMS do Play pobiera mi 9 gr.. Musze wlaczyc jakis pakiet czy cos zeby dzialaly SMS za darmo?
Tak, zarejestruj się na play24, aktywuj sobie tą usługę i będziesz miał darmowe smsy po doładowaniu konta ( im więcej doładujesz tym więcej smsów, a są one do wszystkich sieci, nie tylko do play)
Ale ja chce miec SMSy za darmo do PLAY. Da sie tak? Ewentualnie chce miec konto wazne przez caly rok za 1 doladowanie i mozliwosc kupienia pakietu SMS.
są dwie opcje - po doładowaniu sms do wszystkich i sms i rozmowy bez ograniczeń w play
musisz w necie, albo odpowiednim kodem aktywować co chcesz, nie chce mi się tego szukać
PLAY się zrobił dla mnie strasznym syfem. Mam taryfę MIXtura 30 i mogę aktywować tylko 1 pakiet 200smsów za 5 pln co 15 dni. Po doładowaniu otrzymuję tylko 100 smsów, a nie tak jak w PLAY Fresh, 1000...
zadzwoń do nich jak nie ogarniasz