Czy wszystkie roczniki w danym liceum mają egzamin np. z matematyki o tej samej godzinie?
Wersja do druku
Czy wszystkie roczniki w danym liceum mają egzamin np. z matematyki o tej samej godzinie?
zależy od szkoły raczej... zadzwoń do sekretariatu szkolnego i się zapytaj.
Dzisiaj niedziela.
Nie. Wszystko zależy od szkoły u mnie był we wtorek pisemny z matematyki, a w środę z geografii a w czwartek i piątek ustne (Najwięcej uczniów nie zdało z tych przedmiotów, więc siłą rzeczy był pierwsze, bo najwięcej osób może nie zdać). W poniedziałek jest Geografia, Wos i języki. Także wszędzie jest inaczej.
Na dodatek 2 klasy miały w czwartek razem z 1. We wtorek były 2 osoby z 2 klasy, a reszta z 1.
Co do godzin, też się różniły, a kolega ma pisemny z matematyki dopiero jutro, też o innej godzinie niż inny kolega.
W moim przypadku, wszyscy mieli razem.
Ale tu nie chodzi o maturę, tylko o promocję do 3 klasy :D
Najpierw pisemny potem ustny. CO w tym dziwnego?
Nie, albo od tego roku coś się zmieniło albo to tylko u mnie w szkole. Pisemny zaliczyłem, ustny nie = nie zdałem, bo nie uzyskałem połowy łącznie z obydwu (gdzie pisemny liczył się w 60%, a ustny 40%), na ustnym egzaminatorka stwierdziła (2 inne osoby tylko siedziała i patrzyły ^.-), że za dużo czasu poświęcam na zadanie i kazała mi przechodzić do następnego, w efekcie nie zdążyłem zrobić żadnego haha, ale spokojnie zdam warunkowo.