-
Jak przerzucić lola?
Panowie, znowu mam cholerne problemy z bugsplatem, więc postanowiłem zreinstalować system. Nie chcę jednak ponownie ściągać i patchować lola, bo z moim internetem (60kb/s download) to będzie trwało z dobę. Da radę przerzucić lola na pendrive i później z pena na kompa tak, żeby to działało? Co z bibliotekami? Co muszę przerzucić i gdzie załadować, poza folderem Riot Games i tym, który powstawał przy instalacji?
-
sama instalka waży ~1,7gb, potem ściąga się ponad 1gb aktualizacji. najlepiej byłoby zainstalować lola, a potem podmienić na tego zgranego z kompa bez aktualizowania tego zainstalowanego - instalator zainstaluje ci take rzeczy jak ten media booster czy jak to się nazywa, potrzebne biblioteki oraz adobe air. najszybsze i najpewniejsze wyjście.
-
Po prostu zgraj wszystko na pena i wrzucisz później na czystego kompa. Ściągnij najnowsze Adobe Air, Microsoft .NET Framework 3.5 , DirectX, Pando Media Booster oraz stery i możesz śmigać - sam tak robiłem. Chyba jeszcze potrzeba IExplorer 8.0 lub nowsze.
@up
LOL nie instaluje Adobe Aira - taki drobny szczegół.