-
[BBot] Pytanie
Witam zamierzam kupic BBota i chcialbym sie spytac czy jest wykrywalny ? jesli tak to w jakim stopniu w porównaniu do tibia auto,blackd proxy itd, czy tez bot jest dobry dla paladyna ? czy trzyma dystans ? . .. i czy warto wydac te 13 zł .. prosze o odpowiedzi pozdrawiam ;)
W tym dziale obowiązują tagi! Tomix.
-
Moim zdaniem nie warto.
Czemu?
Podczas jego użytkowania stwierdziłem że jest zaawansowanym botem ale ciężko u niego z dopracowaniem niektórych funkcji.
Jeśli chcesz zrozumieć to musisz go sam przetestować dla jednych to dobry bot, dla mnie nie.
Jest to tylko moja opinia którą wyrażam na podstawie 2 dniowych testów bota oraz opinii dwóch kolegów.
Pozdrawiam Arkes ;)
-
Na pewno jest mniej wykrywalny od TA i BlackD. Ale prawda jest taka, że bocę sobie od 4 lat i nigdy nie dostałem bana.
Bo bocić trzeba z głową ;)
-
Ma kilka przydatnych funkcji co na pewno pomaga, lecz cavebot, a dokładniej looter jest mocno niedopracowany. Bardzo wolno otwiera ciała, często zdarza się, że w ogóle tego nie robi. Zaobserwowałem też, że zaznacza i odznacza co chwilę potwora przez co nie jest on atakowany. Dopiero jak podejdzie drugi to przełącza na niego i działa wszystko normalnie. Na szczęście dzieje się to niezwykle rzadko i nie wpływa znacząco na grę. Ja osobiście nie przedłużę sobie Premmium na BBota, bo o wiele lepiej używać TA, czy Blackd, które są darmowe, a niektóre funkcje działają o niebo lepiej.
-
Jeśli chcesz bocić tym botem paladynem to nie polecam. Sam z ciekawości chciałem sprawdzić jak to działa i bot często zacinał się i podchodził do mobów zamiast utrzymywać dystans. Ogólnie bot jest słaby, czasem nie można go zostawić na full afk, często się tnie.