Pomóżcie gdzie expic 23 EK 74-74 skille 4 mlvl,rzeczy : Knight axe,Golden armor,Knight legs,Warrior helmet,Vampire shield,P-amulet ? Zeby szybko nabijać poziomy,mam PACC,z góry dzieki
Wersja do druku
Pomóżcie gdzie expic 23 EK 74-74 skille 4 mlvl,rzeczy : Knight axe,Golden armor,Knight legs,Warrior helmet,Vampire shield,P-amulet ? Zeby szybko nabijać poziomy,mam PACC,z góry dzieki
Ram tam tam...
http://torg.pl/showthread.php?416141...xpic-21-Knight
Tak,tylko ja mam duzo lepsze skille,i duzo osób pisało co innego,wiec chcialbym wiedziec gdzie jest najlepsyz exp..i do którego tam expic
Weś sobie poczytaj poradniki i to Ci wystarczy na tym lvl'u. Nie masz za bardzo do wyboru gdzie expić, więc musisz expić według schematu. Nie rozumiem po co zakładać temat "gdzie expić" na takim lvl'u. Porób taski na Tarantule, wpadnie exp i dużo kasy. Od 30 Humany w Yalahar.
Tylko te dużo lepsze skille w żadnym stopniu nie dają Ci więcej możliwości expa. Ja polecam 3 razy zrobić task na kroko, idzie on szybko i przyjemnie, max 1.5h na cały task, a profit jest fajny.
Do tego polecam Ci pobiegać po foreigner lub trade quarterze w yalahar, możesz spokojnie wbić tam szybko 30-35 level, bijesz wszystko co się rusza, bandity,wild warriory, smugglery, amazonki, valkyrie, nomady, gang memberów itp. itd.
Od około 30 levela możesz porobić taski na tarantule, a potem mamuty. Oba te taski to świetna kasa (tarantule to głównie boss, natomiast mamuty same z siebie ładnie sypią a boss to tylko dodatek).
Od 35 możesz też próbować barbariany (Bittermor i Ragnir , tj mały i średni camp) albo małpy na banucie (tu bierzesz taska dla punktów).
To do 30 porobie taski na tarantule,a od 30 pójde na Humany,gdzie jest duzo tarantuli ?
w port hope na wschód od grizzliego adamsa są trzy jaskinie z tarantulami, dodatkowo połączone tunelami + jeszcze dwie, też połączone tunelem nad rzeką (północny wschód od grizzliego adamsa).