-
45 ms
Witam. Jako, że jest to mój pierwszy pacc i moja pierwsza postać o profesji maga, prosiłbym o przybliżenie expowisk i sposobu expienia na tymże lvlu...ewentualnie na lvlu wyższym, bym miał już zarys tego, co będzie miało miejsce w przyszłości. Dodam, iż mój poziom magiczny wynosi 55, kasa jako taka w banku jest i jakaś para softów też by się znalazła. Dziękuję za pomoc.
-
Jeśli masz taki mlvl i softy to expowiska z dragonami, ew. DLe z blokerem z avalancha.
-
Podam ci parę miejsc do zdobywania doświadczenia na twoim poziomie.
1. Horestis Tomb - Najnowszy z dostępnych tombów, możesz spokojnie expić na -5 z WoI + Flame Srike, ewentualnie z gfb
2. Edron Earth Elementale - Spory profit jak na twój lvl, Exp w granicach 50-65k/h przy wolnym respie i pomarańczowej staminie.
3. Edron/Darashia/Ankrahmun Dragon's Lair - Najbardziej polecam to ostatnie ponieważ nie biega tam dużo botó ^^
4. Ancient Scaraby - Uważaj na grupy gdy włącza haste to załącz lepszy odpowiednik czyli Strong Haste żeby cie nie dogoniły najlepiej exp z fire wallami.
-
Pa z sd na hellaspawnach , potem water elemental :)
-
dobić możesz solo 50lv na dragach, potem robisz taski na ancient scaraby, męczysz watery (zajebisty exp dla ms'a, vis hury i te sprawy), task na crystal spidery i potem dalej możesz męczyć watery lub spróbować parnych pól :)