Hej! Mam do Was prośbę: potrzebuję pomocy przy wyborze postaci. Niedawno wbiłem 30 lvl i chciałbym niedługo zacząć grać rankedy. Brakuje mi jeszcze kilku champów, więc dalej będę ciurał normalne, dopóki tej wymaganej 16 nie osiągnę. Rzecz w tym, że mam obecnie 10 postaci i żadna z nich tak naprawdę nie nadaje się na mida. Na niższych lvlach, gdy musiałem iść na środkową linię, pickowałem Cho Gatha i lajtowo nim ludzi rozjeżdżałem, ale nie jestem pewien czy nadal to będzie działać. Ze dwa razy zagrałem też mida Alistarem - było fajnie i przyjemnie, ale nie sądzę, żebym później mógł nim coś zdziałać. Postanowiłem więc zebrać sobie na jakichś 3 dobrych casterów, nie chciałbym jednak kupić czegoś, czym później nawet nie pogram bo okaże się permbanem albo po prostu chujowym pickiem ;d Moglibyście mnie wspomóc, doradzić odnośnie tego wyboru? Z postaci, które mnie zainteresowały, to: Vladimir, Cassiopeia, Galio, Brand, Gragas, Fizz, Victor, Malzahar, Anivia, Mordekaiser;
Patrząc pod kątem przyszłych rankedów, czy któraś z tych postaci jest złym wyborem i dlaczego?