-
newbie na pvp
Witajcie
Zaczynam swoja przygode na pvp (dotychczas tylko non pvp).Mam kilka newbie pytan.Dzis rzuciłem fire walla i wszeld na to koles i dostalem biala czaszke :D co sie stanie jak rzuce walla i wejde do depo (można po rzuceniu?) i ktoś wejdzie na tego walla.Albo jak rzuce walla i pojde bardzo daleko i ktos wejdzie na niego.Takie dziwne pytanka :P
-
#Co się stanie jak rzucę walla i wejdę do depo (można po rzuceniu) i ktoś wejdzie na tego walla?
1:po rzuceniu można wejść do depo
2:jeżeli będziesz w depo i ktoś na niego wejdzie będziesz miał White Skulla (białą czaszkę)
#Albo jak rzucę walla i pójdę bardzo daleko i ktoś wejdzie na niego?
1:Dostaniesz White Skulla
-
a nie jest tak, że po rzuceniu fire FIELDA przez kilka sekund nie mozna do dp wejsc?
-
Oczywiście że tak jest. Po rzuceniu mwalla, czy jakiegokolwiek fielda masz blokadę na wejscie do Protection Zone. ( nie jestem pewnie na ile ale chyba coś koło min). Ale jeśli nikt w neigo nie wejdzie nie dostajesz skulla. Potem może wejśc w niego ktokolwiek i nawet jak będziesz w dp dostaniesz skulla. To czy się oddalisz od miejsca rzucenia czy nie, nie ma znaczenie jeśli ktoś wejdzie w fielda dostaniesz skulla.
-
piszecie ze dostane ksulla jak bede nawet w depo.Ale co wykicka mnie z depo na zewnatrz?
-
nie,zostaniesz w dp ze skullem
-
co sie stanie jak rzuce walla i wejde do depo (można po rzuceniu?)
Po rzuceniu walla masz krwawy pz, który trwa około minuty (?)
i ktoś wejdzie na tego walla.Albo jak rzuce walla i pojde bardzo daleko i ktos wejdzie na niego.
Nie ma znaczenia czy uciekniesz, czy będziesz przy tym stał. Jeżeli w ciągu 5 sekund od rzucenia przez Ciebie walla ktoś na niego wejdzie, to wbijesz white skulla. Po upływie tych 5 sekund ludzie mogą po nim chodzić, a Ty nie "dostaniesz" skulla.
Jak macie pisać głupoty, to nie piszcie nic.
-
Nie, nie będzie miał żadnego skulla w depo, bo nawet do niego nie wejdzie. Po rzuceniu bomby, fielda, walla, etc masz protection zone lock (nie możesz wejsc do zadnego pz, w tym depo) ale nie będziesz miał skulla. Chyba, że ktoś wejdzie w te fieldy w przeciągu kilku pierwszych sekund, potem nie ma to znaczenia