-
Hasło e-mail
Witam szybko i zwieźle
Mam taki problem mam maila którego dawno nie używałem teraz jest mi on potrzebny jest jakiś sposób wejścia na to konto znając tylko login bez hasła i bez pytania pomocniczego ?
Mam na nim konto do pewnej gry a chce je sprzedać, osoba kupująca chce dostać konto wraz z meilem nie chce wyjsc na oszusta ale czekając miesiąc na zmiane meila strace kupca ;/ pisałem do administracji gry jak wygląda sytuacja tylko bez tego że chce sprzedać konto i powiedzieli żę oni nie mogą nic z tym zrobić musze sa wejść jakoś na tą poczte
-
Jakbyś napisał gdzie masz tego maila to może ktoś by coś wiedział. Ale w większości się nie da jak nie masz zarejestrowanego dodatkowego adresu lub numeru telefonu
-
WP.pl
Wiem że kiedyś był taki program który łamał/rozszyfrowywał hasła do meila tylko że jeśli się ktoś zorientował to to było karalne.
-
Sprawdź hasła, które kiedyś gdzieś używałeś.
-
zawłamanie do włanej skrzynki nie powinni ci nic zrobić imo
-
Zależy jakie masz hasło. Złamanie hasła 4 znakowego (same cyfry) trwa parę godzin, ale jak masz powiedzmy z 8 - 9 i to nie tylko liczby ale i litery albo znaki specjalne to nawet serwerownia NASA będzie to robić paręnaście lat.
Tak jak pan 2xUP. Posprawdzaj hasła które używasz do innych gier/rzeczy.
-
@up, https://www.youtube.com/watch?v=j5C-cqw2s00
Może parę lat temu było to parę godzin, ale nie teraz.
-
zależnie od zabezpieczeń, jak blokują bruteforce jakoś to może i kilkaset lat iść