Witam, gram na dwóch kontach - na jednym 100% manualnie, a na drugim boce sobie kiedy mi się nudzi xd. Chciałbym wiedzieć czy jeśli zostanę wykryty to leci tylko to konto na którym boce czy oba, mimo, że jedno z nich nigdy bota na oczy nie widziało?
Wersja do druku
Witam, gram na dwóch kontach - na jednym 100% manualnie, a na drugim boce sobie kiedy mi się nudzi xd. Chciałbym wiedzieć czy jeśli zostanę wykryty to leci tylko to konto na którym boce czy oba, mimo, że jedno z nich nigdy bota na oczy nie widziało?
O ile wpadnie ban, to wpadnie tylko na konto, na którym używany był bot.
I tu się mylisz, były przypadki że wpadał na 2.Cytuj:
O ile wpadnie ban, to wpadnie tylko na konto, na którym używany był bot.
Dostajesz bana na postać, która bociła, a dokładniej na konto, na której znajduje się ta postać. Nie liczę sytuacji, gdzie rok temu ktoś używał bota na X koncie a na Y koncie ciągle używa i dostał bana na 2.
Czyli mogę spokojnie bocić bez obawy, że moje main konto zostanie usunięte? ;d
No nie, mowie że były sytuacje gdzie bana dostawało się na konto na którym się nie bociło ze względu ze bociło się na innym.Cytuj:
Dostajesz bana na postać, która bociła, a dokładniej na konto, na której znajduje się ta postać. Nie liczę sytuacji, gdzie rok temu ktoś używał bota na X koncie a na Y koncie ciągle używa i dostał bana na 2.
Nie są to jakieś mega potwierdzone źródła ale takie przypadki były.
Najlepiej jak chcesz być w 100% pewny że nie dostaniesz bana to nie boć.
ja wyłapałem bana za mc :X :D:D:D wiec mozna dostac ;P
MC a bot to zupełnie 2 różne rzeczy.
Chyba coś nie bardzo, mc działa na kilka różnych sposobów edycja hexow, usuniecie mutexta etc