Siema, od początku roku szkolnego będę mieszkał w Płocku i przydałby się internet. Interesuję mnie jak najtańszy, byle dało radę pograć w jakieś gry online typu lol/wow.
Wersja do druku
Siema, od początku roku szkolnego będę mieszkał w Płocku i przydałby się internet. Interesuję mnie jak najtańszy, byle dało radę pograć w jakieś gry online typu lol/wow.
jak masz tam u siebie upc to polecam
66 zl za 30mb neta to nie jest duzo, zreszta wszedzie najtanszy internet waha sie od 50-60 zl
Ja z Plocka. Internet mam z Petrotelu (4MB) i zadnych problemow nie mam. Wielu znajomych tez ma i nigdy nie slyszalem zeby narzekali. Firma lokalna, jak koledze cos net nie dzialal to jeszcze tego samego dnia co zadzwonil byli u niego serwisanci. Okazalo się, ze router sie popsul. Teraz jest promocja 6MB za 36zl~.
Dzięki, a nie wiecie może czy jak będę mieszkał u kogoś na stancji to czy nie będzie żadnych problemów przy umowie?
Raczej nie. Ale to pewnie zalezy do wynajmujacego. Sam wynajmuje drugie mieszkanie jakims ludziom juz ponad rok. Jak sie wprowadzali to podpisali umowe na rok, a neta wzieli z telewizja z multimedii w umowie na 2 lata. Mowili, ze jakby nie przedluzali ze mna wynajmu mieszkania to moga za oplata rozwiazac umowe z multimedia. W Petrotelu tez pewnie jest umowa na rok albo dwa. Warto sie dopytac ile trzeba zaplacic za rozwiazanie takiej umowy i poinformowac wynajmujacego, ze w razie czego taka umowe rozwiazesz.
Upc ma umowy dla studentów na 9 miesięcy nawet