siema.
mam obecnie 42lvl (zaraz 43) PACC
skile 78(80)/66
gdzie expić? :)
słyszałem coś że tomb -3?
zainteresowały mnie też barbariany ale gdzie na nie iść? (ile k/h?)
i jeszcze jakie miejscówki?
proszę o kilka porad żeby tak do 55lvl starczyło.
Wersja do druku
siema.
mam obecnie 42lvl (zaraz 43) PACC
skile 78(80)/66
gdzie expić? :)
słyszałem coś że tomb -3?
zainteresowały mnie też barbariany ale gdzie na nie iść? (ile k/h?)
i jeszcze jakie miejscówki?
proszę o kilka porad żeby tak do 55lvl starczyło.
Taski na piratów?
Tarpit -3 jest fajny, jakies 60-70 k/h bez premium staminy, ładny profit. Blessed wooden stake koniecznie trzeba zabrać na vampiry.
Barbariany dla paladina nie są złe, choć knight ma tam lepiej. Ok. 50k/h i dobry profit.
Ja od siebie polecę mutated humany yalahar(60~k/h), dragony na yalahar lub darashii (80~ k/h) , cyklopy na Mistrock (60~k/h)
hehe to kurde na cyclopolic edron z premium miałem 70k
a te wartości które podałeś to są na premium staminie czy bez ? :)
dziś jeszcze pobije dragi na yalahar bo mnie taka ochota naszła, jutro przejdę się te barbariany.
czy jakieś jeszcze propozycje?
Przede wszystkim porób taski bo jak zamierzasz długo pograć to pózniej bedziesz żałował ze nie masz punktow i nie możesz klepać demcow do oak questa.Dlatego tarantule,carniphile,malpki i crocodyle porob bo już sie zbliza 49 lvl :P
Jeśli masz taski albo nie chcesz ich robic tylko expic to polecam
Stone tomb za tp (vampir najmocniejszy) miałem tam jakies 80-90 k/h na staminie ale serwer był wieczorem pelny i szybki resp nie wiem jak na Twoim swiecie
małpy jakies 50-70 k na stamie
bog raidery na edron możesz sprobowac
Możesz też poprobowac na Okolnir na poziomie 0 masz tam resp w sumie 7 dragon frost hatchlingow (na samym koncu Frost dragon i 3 hatchlingi jeszcze ale to omijaj jak sie boisz i nie dasz rady)
Cemetery Zombie też mozesz poprobowac.
ja od siebie to polecam culty yalahar, na 42 mozesz czyscic -2 + poczatek -3 zeby sie na gorze za duzo nie narespilo. ofc z enchantow wszystko, mialem swietny profit jak i exp, bez premki do 85k/h.
Mój RP ma obecnie 41 lvl i skill 72/60. Cisne na Yalahar Zombie, od czasu do czasu wskakuje na zamek i wybijam na nim Tarantule co by taska zrobić. Exp ok 70k/h i profitowo.