Cześć:)
Do sedna: czy jest bot, którym można zmienić kolory loota? Bądź ręcznie.
O co chodzi: 19:27 Loot of a rat: cheese, 2 gold coins
To tylko przykład; chyba wiadomo o co chodzi? ;)
Tagi! Zapoznaj się z regulaminem działu! Tomix.
Wersja do druku
Cześć:)
Do sedna: czy jest bot, którym można zmienić kolory loota? Bądź ręcznie.
O co chodzi: 19:27 Loot of a rat: cheese, 2 gold coins
To tylko przykład; chyba wiadomo o co chodzi? ;)
Tagi! Zapoznaj się z regulaminem działu! Tomix.
Oj chyba nie ma takiego bota, jedynie można zmienić kolor ale to całego tekstu na flashowym cliencie, a na zwykłym i żeby było to niewykrywalne to raczej nie.
Niedyrydy
da rade. dll inject + blokowanie pakietu, interpretowanie po nazwie przedmiotu i injectowanie własnego tekstu. Pytanie tylko po co tracić kilka (naście-dziesiąt) godzin na rozpracowywanie tego skoro masz autolootera i po sprawie? Odp: Nie ma bota z taką funkcją
@down
wiem, iż jest to niemożliwe ;d trzeba napisać własne w nakładce
Mozna w ostatecznosci zrobic cos takiego ze 2 rodzajami wiadomosci ale to sie mija z celem bo najpierw jedna idzie potem druga. Najlepsze rozwiązanie by było lista itemow ktore ma pokazywać/nie pokazywać i modyfikować pakiety na recive.
Myślę, że skoro pyta o taką rzecz, to ręcznie tego nie zrobi.Cytuj:
czy jest bot, którym można zmienić kolory loota? Bądź ręcznie.
@Dub
Nie wiecz czy jest możliwe korzystając z internalnych funkcji klienta, zrobić w jednym zdaniu dwa kolory.
@Edit: Chociaż na kanale NPC, słowa klucze mają ciemniejszy kolor. Ale chyba korzystają z innej czcionki
Też nie jestem tego pewny i wątpię ale wydaje mi się że dało by rade to jakoś połączyć jeśli chodzi o .dll inject ;)Cytuj:
Nie wiecz czy jest możliwe korzystając z internalnych funkcji klienta, zrobić w jednym zdaniu dwa kolory.
na bank się da wstrzykując dllkę, tylko za dużo pierdolenia.
Da się to zrobić, ale ten kto potrafi nic z tego nie ma i mu się tego nie chce robić. Jeśli jest inaczej to niech się tu odezwie :)
Myślałem, że pójdzie troszkę łatwiej :( No cóż, trundo. W autolooty i inne nie chcę się bawić z obawy o bana. Przerabiać plików również nie potrafię czyli muszę sobie odpuścić i po prostu uważnie przeglądac server log. Dziękuję za pomoc:)
Mogę Ci napisać program, który zostawi sam loot. Z resztą, większość ludzi stąd to ogarnie [i mean koderów].
Recv()