Czy jeśli postać zostanie zrookowana, po czym ponownie wyjdzie na maina, czy będzie nadal miała wykonane outfity (np. full druid) czy też znikną one? To samo z questami, czy będzie musiała wykonywać np: dostępy do różnych lokacji?
Wersja do druku
Czy jeśli postać zostanie zrookowana, po czym ponownie wyjdzie na maina, czy będzie nadal miała wykonane outfity (np. full druid) czy też znikną one? To samo z questami, czy będzie musiała wykonywać np: dostępy do różnych lokacji?
Nie, postać się zeruje. Kiedy postać spadnie na 5 level, wraca na wyspę i automatycznie zaczyna grę od nowa ALE nie do końca:
Zapytałem kiedyś o to Tutora i odpowiedział że wszystko się resetuje prócz:
- itemów w dp,
- vip list,
- nicku,
- skulla.
Na skórze tego nie sprawdzałem, ale może ktoś to sprawdzał i powie. Chociaż tak powiedział tutor to wiadomo jaka była swego czasu ich wiedza ;d.
#dół
Pytanie do tutora padło w 2008 roku ;d Questlog na pewno się zeruje ;d 100%
Mam 92 MSa, którym nie gram bo po prostu nie cierpie maga, przerobił bym go chętnie na druida. Szkoda mi od nowa robić druida bo ten MS ma już kilka outfitów i zrobione od groma questów na dostępy etc xDD
Edit: Ok dzięki za odpowiedz, robię osobną postać na Druida :D
Skoro outy się zerują to jak to jest z wedding outfitem? Na rooku biegają ludzie w tych outfitach, a ślubu na wyspie nie da się brać.
Ponieważ wszystkie outfity sie resetuja oprocz slubnego bo to kwestia zlozona. Info potwierdzone z forum t.com
Poza ślubnym outfitem nie zerują się również achievementy.